Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem mi lehet ez, volt...

Nem értem mi lehet ez, volt már valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

Van egy nagyon régi jóbarátom, akármi is történt velünk az elmúlt években, mindig számíthattunk a másikra, rendszeresen tartjuk a kapcsolatot. Nemrégiben azonban valami megváltozott. Azt érzem, hogy többet szeretnék vele lenni, úgy néz ki, már nem csak barátságot érzek az irányába. Ez a vonzódás nem szexuális, valami nagyon mély szeretet lehet. Látom rajta, hogy benne is kialakult valami. Érdemes egy ilyen érzés miatt felrúgni egy régóta tartó barátságot, és átlépni egy kapcsolatba? Létezik olyan szerelem, ami nem a szenvedélyen alapul, hanem szeretetből alakul ki?

2012. szept. 3. 10:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért az, hogy 3 napja kérdést tettél fel róla, előrevetíti a válaszod.

Szerencsések vagytok. Ti lehettek az a pár, akik szépen, nyugodtan le tudjátok majd élni az életeteket egymás mellett, minden különösebb dráma nélkül...

2012. szept. 6. 11:01
 12/14 A kérdező kommentje:

Elmondta, hogy 10 éve "várt" rám, de nem tudott lépni (ezt nem részletezném), hát erről fogalmam sem volt...

Nem hittem volna, hogy létezik ilyen férfi. :-)

2012. szept. 6. 11:10
 13/14 Renbaba válasza:
100%

Ez igazán szép! :) Gratulálok, "irigykedem" :)

Hagyd az előző kapcsolatodat( főleg ha nem jó), és vesd bele magad az igazi szerelembe/vágyba/érzésekbe! :)

Sok boldogságot!

u.i.: a barátodnak mondd el őszintén, nyugodt lelkiismerettel kezd az új kapcsolatot :)

2012. szept. 6. 11:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Huh, hát nem mondom hogy nem vagyok ideges. :-) De jó értelemben. Remélem nem hozunk rossz döntést. :-))
2012. szept. 6. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!