Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan reagáltatok volna a helyében?
Megírtam a levelet a "titkos imádótól". Informatika óra előtt én maradtam fent utoljára a teremben, aztán egy tábla csoki kíséretében a padjára tettem, ám amikor flértünk a teremben és megpillantotta a levelet, nem fogatdta kitörő örömmel. Alig akart hinni a szemének és az osztályból egyedül őt nem érdekli ez a téma.
szerencse, hogy színészi képességekkel vagyok megáldva ("tanárnő, azért nincs kész a házim, mert az éjjel feltaláltam az időgépet, és egy veloczyraptor megette" :D), úgyhogy senki nem jött rá, hogy én írtam a levelet. De engem zavar, hogy nem érdekli, hogy ki vagyok, zavar, hogy a barátnőivel viháncoltak a levél olvasása közben, de legjobban az zavar, hogy nem sikerült benne kíváncsiságot ébresztenem, nem vágyik megismerni a "titkos imádó" romantikusabb oldalát.
Mint ahogy azt korábbi kérdésemben írtam: barátok vagyunk 7 éve. És a levélben sem zúdítottam rá mindent! Csak azt közöltem vele, hogy egy osztályba járunk, és hogy többet szeretnék köztünk, mint egy barátság (persze minezt szépen megfogalmazva)
Szóval csak ennyi volt a levélben, kedves gesztussal közöltem vele, hogy van fiú, akinek tetszik...
Huh... vélemény?
amúgy 15/F...
Bementem az osztályterembe és lerohant a fél lánybrigád kórusban harsogva, hogy "tudjuk, hogy te vagy az!" Hogy mire alapozták ezt a gyanút? az osztály 65%-a értelmi fogyatápos, 5%-a troll, 26%-a pedig lány (a mardék 4 meg én vagyok :D) És ezt most nem csak úgy mondom! Az osztály az iskola szégyene! komolyan...
kitaláltam magamnak egy alibit, elváltoztattam a kézírásomat, és azt mondtam, hogy a nyáron szakítottam, úgyhogy most nem vágyom komoly kapcsolatra => átmentem a tesztjeiken
És mint azt fent említettem remek színész vagyok, így tisztában voltam vele (mivel vszínűleg megfigyeltek a lányok), hogy normálisan kell viselekednem. Azaza: odamentem, érdeklődtem, megjátszottam, hogy érdekesnek/foglalkoztatónak találom, vajon ki küldhette a levelet. Ééés... a szemembe mondta, hogy egyáltalán nem érdekli (és láttam, hogy nem hazudik)
Vaaagy úúgy, szóval akkor nem is volt semmilyen időgép és velociraptor!! Jól van Krisztián, holnap felelsz az eddigi teljes anyagból!!
Üdv, a tanárnő
ÁHÁ! csakhogy én végig tudtam, hogy te vagy az Dávidka! Csak gondoltam beugrasztalak a csapdámba azzal hogy egy másik nevet írok, amibe bele is estél. De így már végképp eldőlt,, tényleg nem volt se időgép se raptor. Maradt továbbra is a holnapi felelés.
Üdv, a Tanárnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!