Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti hogyan reagáltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan reagáltatok volna a helyében?

Figyelt kérdés

Megírtam a levelet a "titkos imádótól". Informatika óra előtt én maradtam fent utoljára a teremben, aztán egy tábla csoki kíséretében a padjára tettem, ám amikor flértünk a teremben és megpillantotta a levelet, nem fogatdta kitörő örömmel. Alig akart hinni a szemének és az osztályból egyedül őt nem érdekli ez a téma.

szerencse, hogy színészi képességekkel vagyok megáldva ("tanárnő, azért nincs kész a házim, mert az éjjel feltaláltam az időgépet, és egy veloczyraptor megette" :D), úgyhogy senki nem jött rá, hogy én írtam a levelet. De engem zavar, hogy nem érdekli, hogy ki vagyok, zavar, hogy a barátnőivel viháncoltak a levél olvasása közben, de legjobban az zavar, hogy nem sikerült benne kíváncsiságot ébresztenem, nem vágyik megismerni a "titkos imádó" romantikusabb oldalát.

Mint ahogy azt korábbi kérdésemben írtam: barátok vagyunk 7 éve. És a levélben sem zúdítottam rá mindent! Csak azt közöltem vele, hogy egy osztályba járunk, és hogy többet szeretnék köztünk, mint egy barátság (persze minezt szépen megfogalmazva)

Szóval csak ennyi volt a levélben, kedves gesztussal közöltem vele, hogy van fiú, akinek tetszik...

Huh... vélemény?

amúgy 15/F...

2012. okt. 17. 20:54
 1/10 Évike147 ***** válasza:
Szerintem Ő nagyon jól tudta, hogy Te írtad, de nem merte bevallani senkinek, és így a saját zavarát is eltudta rejteni. Ha régóta barátok vagytok, akkor ha egyszer kettesben lesztek, kezdj el vele beszélni a levélről, nem e sejti ki írta és ha úgy érzed lenne értelme, mond el neki, hogy Te írtad.
2012. okt. 17. 20:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagyon unatkozol Agent K, menjél inkább motort szerelni :)
2012. okt. 17. 21:01
 3/10 anonim ***** válasza:
te megtetted amit meg kellett, az hogy a te korosztályod női tagjai nem elég érettek az efféle komoly, romantikus érzések befogadására arról már megint csak nem te tehetsz :). Próbáld meg 3 év múlva nálad 3 évvel idősebb lánynál és ne plázamászkálós arckönyves(face) likelike lányokkal... 23F
2012. okt. 17. 21:01
 4/10 A kérdező kommentje:

Bementem az osztályterembe és lerohant a fél lánybrigád kórusban harsogva, hogy "tudjuk, hogy te vagy az!" Hogy mire alapozták ezt a gyanút? az osztály 65%-a értelmi fogyatápos, 5%-a troll, 26%-a pedig lány (a mardék 4 meg én vagyok :D) És ezt most nem csak úgy mondom! Az osztály az iskola szégyene! komolyan...

kitaláltam magamnak egy alibit, elváltoztattam a kézírásomat, és azt mondtam, hogy a nyáron szakítottam, úgyhogy most nem vágyom komoly kapcsolatra => átmentem a tesztjeiken

És mint azt fent említettem remek színész vagyok, így tisztában voltam vele (mivel vszínűleg megfigyeltek a lányok), hogy normálisan kell viselekednem. Azaza: odamentem, érdeklődtem, megjátszottam, hogy érdekesnek/foglalkoztatónak találom, vajon ki küldhette a levelet. Ééés... a szemembe mondta, hogy egyáltalán nem érdekli (és láttam, hogy nem hazudik)

2012. okt. 17. 21:02
 5/10 A kérdező kommentje:
jaaj... ketteske. :-)
2012. okt. 17. 21:02
 6/10 A kérdező kommentje:
nincs fészbukja, nem járkál plázába. :) ő olyan vagány csaj... nem az a csináltassunk piercinget és fessük lilára a hajunkat, hanem az a "szeretek focizni és nem szeretem, ha gyengéd virágszálként kezelnek" (én amúgy pont nem szeretek focizni :D) És nem is egy városban lakunk amúgy... én tatabánya, ő szárliget. onnan jár be iskolába... :D
2012. okt. 17. 21:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Vaaagy úúgy, szóval akkor nem is volt semmilyen időgép és velociraptor!! Jól van Krisztián, holnap felelsz az eddigi teljes anyagból!!

Üdv, a tanárnő

2012. okt. 17. 21:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Dávid vagyok, de ezen jót röhögtem! :"D ment a zöld kéz!
2012. okt. 17. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:

ÁHÁ! csakhogy én végig tudtam, hogy te vagy az Dávidka! Csak gondoltam beugrasztalak a csapdámba azzal hogy egy másik nevet írok, amibe bele is estél. De így már végképp eldőlt,, tényleg nem volt se időgép se raptor. Maradt továbbra is a holnapi felelés.

Üdv, a Tanárnő

2012. okt. 17. 21:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Háháh! ma nem volt történelem óránk! :D
2012. okt. 18. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!