Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyeben? (fontos, lent)
Sziasztok!
Tízen éves lány vagyok, egy nálam nemsokkal fiatalabb barátom van, vele vagyok már majdnem egy éve, de van egy fiú barátom, de csak barát, nagyon jól megértjük egymást...de a barátom féltékeny rá, meg nagyon utálja, de ez a srác nem utálja a barátomat...
Meghívott minket a fiúbarátom a szülinapi összejövetelére ( a barátomat nem tudom miért hívta meg )
Mikor elmondtam a barátomnak azt mondta, hogy nem jön, mert nagyon nem bírja a srácot , két óra neki oda és kettő vissza. Én mondtam neki, hogy én attól még elmegyek, oké? ^^"
Erre azt mondta, hogy " Ha elmész, akkor már biztosan tudni fogom, hogy nálad ki az első :') " és ha elmegyek akkor mondta, hogy " Tőlem ne sok pozitív gesztusra számíts " és én akkor nem fogok utánad járkálni, odamenni hozzád ( egy suliba járunk ) de ah jössz akkor elleszek attól még veled :)
Bocsánat a regényért, véleményetek?
Hát remélem nem szakít velem ezért, de az, hogy nem elsz velem kedves az 100%, mikor előtte puszilgattam és ölelgettem ezt a srácot akkor is nagyon sokáig nem ölelt, puszilt meg nem is örült mikor én ölelgettem, puszilgattam, szűkszavú....
De nekem sem esne jól, ha azt csinálná más csajokkal mit én csinálok más srácokkal...
5.vagyok
Szóval szerintem nyugodtan menj el a bulira, érezd jól magad. Ő pedig duzzogjon otthon,ha ehhez van kedve. Te hívtad őt,ő döntött úgy,hogy nem megy veled. Egy szót sem szólhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!