Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit csinálnátok a helyeben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyeben? (fontos, lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tízen éves lány vagyok, egy nálam nemsokkal fiatalabb barátom van, vele vagyok már majdnem egy éve, de van egy fiú barátom, de csak barát, nagyon jól megértjük egymást...de a barátom féltékeny rá, meg nagyon utálja, de ez a srác nem utálja a barátomat...

Meghívott minket a fiúbarátom a szülinapi összejövetelére ( a barátomat nem tudom miért hívta meg )

Mikor elmondtam a barátomnak azt mondta, hogy nem jön, mert nagyon nem bírja a srácot , két óra neki oda és kettő vissza. Én mondtam neki, hogy én attól még elmegyek, oké? ^^"

Erre azt mondta, hogy " Ha elmész, akkor már biztosan tudni fogom, hogy nálad ki az első :') " és ha elmegyek akkor mondta, hogy " Tőlem ne sok pozitív gesztusra számíts " és én akkor nem fogok utánad járkálni, odamenni hozzád ( egy suliba járunk ) de ah jössz akkor elleszek attól még veled :)

Bocsánat a regényért, véleményetek?

2012. szept. 13. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
A leghízelgőbb feltételezés, ami eszembe jut, hogy ürügyet keresett a szakításra. Ha tényleg féltékeny lenne, már csak azért is elment volna, hogy téged szemmel tartson.
2012. szept. 13. 17:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem szakított velem... azt, mondta, úgy jött le nekem, hogy ha elmegyek a buliba akkor ne várjak tőle semmi jót, mert míg ott vagyok azzal a sráccal addig pl nem tudunk webckamerázni, beszélgetni stb... meg ugye nagyon nem bírja őt... szerintetek el menjek a buliba? :/
2012. szept. 13. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, ő mégiscsak egy barátod.
2012. szept. 13. 17:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát remélem nem szakít velem ezért, de az, hogy nem elsz velem kedves az 100%, mikor előtte puszilgattam és ölelgettem ezt a srácot akkor is nagyon sokáig nem ölelt, puszilt meg nem is örült mikor én ölelgettem, puszilgattam, szűkszavú....

De nekem sem esne jól, ha azt csinálná más csajokkal mit én csinálok más srácokkal...

2012. szept. 13. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Figyi, ha igazán szeret, akkor figyel arra, hogy neked mi a fontos, és nem várja el, hogy 2 számodra fontos személy közül kelljen döntened.
2012. szept. 13. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

5.vagyok

Szóval szerintem nyugodtan menj el a bulira, érezd jól magad. Ő pedig duzzogjon otthon,ha ehhez van kedve. Te hívtad őt,ő döntött úgy,hogy nem megy veled. Egy szót sem szólhat.

2012. szept. 13. 19:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy utálom, hogy vannak olyan párok, ahol feltétel, hogy minden más embernek meg kell szűnnie, főleg a másik féllel azonos nemű barátoknak. :') Ez túlzott féltékenykedés, nem tudom megérteni, nem is akarom. Ez hülyeség, már bocsi. Attól, hogy valakik együtt vannak, még nem kell elhanyagolni a barátokat, szerintem bőven jut idő mindkettőre.
2012. szept. 14. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!