Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy éreznétek a fiu helyében? Fiúktól szeretnék
választ. Nem nőktől.
Figyelt kérdés
Képzeld el dolgozol,tetszik egy csaj flört,majd csók,sok ölelés nevetgélés,otthon is rágondolsz ,szereted bántani szavakkal,mert olyankor olyan ölelni puszilgatni való.3 hónap.Képzeld el h egy nap beszélget egy másik munkatársaddal,te szavakkal sértegeted,majd nekimész,ezután ő is menne neked mondja hogy nem fél tőled(csak lefogják).Fizikailag megsebesíted,nyoma van.A főnököd őt küldi el mert fél hogy újra ez lesz téged pedig 10 éve foglalkoztat,te tovább dolgozhatsz. Hogy éreznéd magad???????Csak férfiak véleménye érdekel
Hmmm... Ez nehéz.. :D Nemvágom, hogy érted azt hogy tetszik egy csaj flört ?:D Hogy tetszik-e ahogy egy csaj, aki neked bejön flörtöl egy munkatársaddal? Vagy hogy egy csaj flörtöl veled, aztán másnap már a munkatársaddal? :D Bocsi..
2012. máj. 2. 17:56
3/15 anonim válasza:
Nem értem.. a srácot,amelyikkel beszélt a csaj,azt sebesítetted meg és rúgták ki,vagy a csajt?
Miért kell bántani egy nőt szavakkal?Ha valakinek pici a pö/cse,az törődjön bele,nem lesz nagyobb úgyse.Miért kell féltékenységi jelenetet rendezni,mert hozzászól máshoz?
Melyik fiú helyébe kellene képzelnem magam?Ha a helyedben lennék,akkor azon lennék,hogy felnőtté váljak.Ha pedig a a másik srác helyébe kellene képzelnem magamat,akkor nem érteném,hogy neked mi bajod van..
2012. máj. 2. 18:01
4/15 anonim válasza:
EBBŐL SEMMIT NEM ÉRTEK !!!!
2012. máj. 2. 18:03
5/15 anonim válasza:
A kérdező egy idióta, írni sem tud...
Ha jól értelmeztem ezt a maszlagot, akkor a csajt küldik el és én(a pasi) maradna...Ha így van, akkor nem érdekelne különösebben, ez a csaj is ugyanolyan ribanc, mint a nagy átlag.
2012. máj. 2. 18:16
6/15 A kérdező kommentje:
Ez a csaj tetszik neki,flörtölgetnek,már csók is volt,ölelkezés,és a csávó már otthon is gondol rá.De mivel egyszer rosszul érintette hogy a csaj beszélget egy másik sráccal(nem flörtöl csak kénytelen az a másik fiú mellett dolgozni,hát beszélgetnek),először szavakkal bántja a csaj,majd tettlegességé fajul.A csajt küldik el,mivel ő csak most ment oda nemrég,a csávó pedig évek óta ott van.Ha te lennél ez a csávó,hogy éreznéd magad?Büszkén?Oké,nekimentem és elküldték,nem számít?Soha többet nem látom ez is oké?
2012. máj. 2. 18:21
7/15 A kérdező kommentje:
A csávó bántja a csajt .Féltékenységből.Értsétek már.
2012. máj. 2. 18:23
8/15 anonim válasza:
A csaj beszélget mással és ő neki megyek neki? Én így értelmeztem, de javítson ki valaki ha rosszul
A, 1 csaj se ér annyit hogy kirúgassam magam érte
B, felőlem azzal beszél és azzal dug a hátam mögött akivel akar, csak tegye úgy hogy ne tudjak róla
C, 1 nő se ér annyit hogy megüssem
D, 1 nő se éer annyit hogy vagy vele vagy mással összeverekedjek miatta
Bónusz: Nem bántom akit szeretek és akivel csók volt, se szavakkal se fizikailag.
2012. máj. 2. 18:23
9/15 A kérdező kommentje:
Ahj.....Féltékenységből kibulizta h a csajt kirugják.Senki nem várta h saját magát rugassa ki senki nem várta h a haverjának menjen neki senki nem akart semmit, a csaj csak 3 szót váltott ezzel a másik munkatárssal..De hogy a csaj kapott és még el is küldték.....
2012. máj. 2. 18:29
10/15 anonim válasza:
pff... ez a munkahelyi kapcsolatok hátulütője. Máskor a csajnak nem kéne házi nyuszira lőnie és nem esne ilyen csapdába.
Házi nyuszi tabu mint iskolában, mint munkahelyen, mint lakótársak között.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!