Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl és én vagyok az önző, vagy jogos a felháborodásom?
"én nem akartam mert túl fáradt vagyok és kedvemse volt hozzá"
"De ő elment nélkülem is, és most megbántva érzem magam"
Nők...
Nem, nemcsak nők. Én jártam így, nő létemre. Az év legnagyobb egyetemi bulija volt, és mindenki arra készült. A pasim bejelentette, hogy neki nincs kedve. Én meg mondtam, hogy akkor maradjon otthon nyugodtan, én azért elmegyek. Halálos sértődés volt belőle. Aztán 1 óra múlva megjelent, és kb fél óra múlva elkezdett nyavalyogni, hogy mikor megyünk már, ő másnap dolgozik. Hát, ezért nem kell eljönni velem egy buliba. Hagyott volna inkább szórakozni a barátaimmal. Persze később szakítottunk is.
23/N
Mért fáj neked, ha ő jól érzi magát?
Ha megakar csalni akkor is megteszi ha ott vagy.
Ez nem azon múlik, hogy nő vagy nem nő az ember, ez emberségen múlik, megértésen.
Én magam zavarom is az embert a barátaihoz. Vannak olyan dolgok, amit mi nők, nem tudunk megadni nekik. Egyszerűen, mert nem vagyunk férfiak.
Ott kitombolja magát, itthon meg nyugodt. És ez így jó.
ne hisztizz. ha szereted, ne viselkedj így. hadd szórakozzon, nem vagytok összenőve. ha hosszú távon meg akarod tartani, hagyd lélegezni.
túlreagálod és önző vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!