Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két napig nem keresett a srác, jogos a felháborodásom?
Nem, nem jogos.
Neked mibe fájt volna, ha esetleg utánaérdeklődsz?
Pontosítanák: 22KL. Kislány, de csak a te kedvedért.
Ha jogos lenne a felháborodásod, akkor nem itt kellene kiírnod az ostoba kérdésedet.
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
EZ MÁR FÁJ, EMBEREK!!!!!
Kedves kérdező, ezt komolyan gondoltad?
Ha igen, hatalmas frusztráció lehet Benned, én mindenesetre megijednék. -.-
14 éves szinten vagy, már ne is haragudj. A következő kérdésedet, miszerint "Miért nem akar velem találkozni többet a srác?" inkább ne írd ki, emiatt a jogtalan hisztid miatt. 3 hónapja ismeritek egymást, de ha még 10 éve ismernétek, akkor sem abból áll semmilyen emberi kapcsolat, hogy a pasi éjjel-nappal keresi a nőt, lohol utána, kinyalja a seggét, folyton keresi stb. Nyilván azért akart téged tesztelni, mert soha nem vagy hajlandó keresni őt. Az ilyesmi két emberen múlik, ne várd már, hogy a szádba repüljön a sült galamb magától...
Én 19 évesen is okosabb vagyok nálad :(
Semmi jogod nincs háborogni, inkább neki lenne! Nőj fel! Egy kapcsolat 2 emberből áll és mindkét félnek egyformán kell bele tenni. Neked letört volna a kezed ha írsz neki vagy felhívod? Milyen alapon várod el, hogy ő loholjon utánad, csak azért mert puncival a lábad között születtél?
Sajnos nem egyedi az eseted, sok ilyen lány van még aki mindent a férfira hárít, majd pofára esel még párszor aztán hátha eszedbe jut, hogy valamit nem jól csinálsz!
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!