Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazából hetero vagyok, de nagyon bejön egy full lányos fiú. Mit tennétek a helyemben? Amúgy jófej a srác, és elsőre mindenki lánynak nézi.
Egyetértek az elsővel.
Legjobb mondat: "Nem vagyok bXXi csak imádok pasikat dXXXi."
:-D
"De hogy nyeljem le azt a békát"
Szerintem te nem a békát akarod nyelni, hanem a gyíkot...
"Igazából hetero vagyok, DE..."
Igazából homár vagy.
A heterók nem izgulnak fiúkákra, és nincsen semmilyen DE.
Létezik olyan is, hogy biszexualitás. Furcsa tény, amivel még talán a hülye homofóbok sincsenek tisztában: ugyan annyi biszexuális van ma a világon, mint ahány hetero. Ezzel szerintem egyáltalán nincs probléma, mindenkinek egyéni döntése. Nekem pl van 1-2 lány, akik tényleg nagyon hasonlítanak a fiúkhoz és bejönnek, esetleg egy picit elgondolkozom, hogy ha fiúk lennének, akkor milyen helyesek is lehetnének, de szexuálisan egyáltalán nem vonzódom hozzájuk.
Nem kell itt lenyelni semmit sem (talán később, ha belendültek a dolgok), legalább is szerintem, bár mostanában tényleg megnehezítik egymás életét az ilyen bunkó beszólogatások...
Mielőtt valaki beszólna nekem: hetero lány vagyok.
"Nekem pl van 1-2 lány, akik tényleg nagyon hasonlítanak a fiúkhoz és bejönnek, esetleg egy picit elgondolkozom, hogy ha fiúk lennének, akkor milyen helyesek is lehetnének,"
"Mielőtt valaki beszólna nekem: hetero lány vagyok."
Aha ok.
Én nyíltan vagyok leszbikus, nincs bajom magammal és imádom az ilyen kérdéseket.
Hetero vagyok de...aha :)
Hazudgálsz mint a cica:
Ha mindenki lánynak nézi,akkor inkább transz vagy shemale.
Valamelyik bejön neked?
Ha nem fiús a srác,akkor meleg biztos nem vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!