Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adott 2 srác és én mind a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott 2 srác és én mind a kettőt szeretem. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Két embert szeretek egyszerre, legalábbis ezt érzem jelenleg. Van egy barátom, fél éve vagyunk együtt, sok minden megvan benne amit kerestem. Természetre nem olyan mint én, sokszor képtelen velem szórakozni, hülyéskedni". Törékeny kislányként próbál kezelni, akit óvni és védeni kell mindentől és persze mindenkitől...pláne a fiúktól. Beszélgettünk erről, azt mondta megpróbál ezen változtatni, mert nem szeretné, hogy bajom legyen. Szeretem tényleg, viszont itt jön a képbe egy közös közeli barátunk. Tudom, hogy ő nem csak barátként szeretne tekinteni rám. Ezt őszintén és egyenesen közölte velem. Vele tudok szórakozni, mellette lehetek "gyerek". Akármit meg tudunk beszélni. Ha szükségem van rá, ő ott van mellettem. A párom viszont nem. Rettenetesen szégyellem magam, de tényleg azt érzem, hogy mind a kettőjüket szeretem és szükségem van rájuk. Nem tudom mit tegyek. Hihetetlenül rossz, amikor az egyikben megtalálod "ezt" a másikban meg "azt" és ezek a dolgok nincsenek meg egyetlen emberben. Pedig tudom, hogy nekem fog a legjobban fájni, hogy így játszadozok az érzelmekkel.Már most tudom, hogy ki fog készíteni...Valakinek hasonló tapasztalata? Mit a legjobb megoldás ilyenkor?

21/L

2014. márc. 30. 10:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet egyiket sem, lehet csak fellángolás, de lehet, hogy csak az egyik iránt érzel is valamit.
2014. márc. 30. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!