Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járok egy sráccal 3 éve. Szeretem de azért mégis vonz egy másik srác is akivel úgy érzem jobban el tudok társalogni meg a szex is jobb vele. Mert ő olyan érzékeny lélek mint én. Hagyjam el a páromat és próbáljam meg ezzel a sráccal a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 21:11
1/7 anonim válasza:
honnan tudod hogy a szex is jobb vele?
itt már nincs mit eldönteni
2/7 anonim válasza:
Akkor ezek szerint csalod a párodat? Egyébként meg miből gondolod, hogy 2 mondat után bárki normális választ fog neked adni? Ezt neked kell érezned.
3/7 anonim válasza:
Természetesen hagy el a "párod" - legyen lehetősége találnia egy olyan lányt, aki nem szexxel fűvel-fával.
4/7 anonim válasza:
Ha olyan érzékeny lélek lennél akkor talán nem tudnád milyen a szex a másikkal,mert meg se csaltad volna a párod.Kicsit gáz,megalázod akivel 3 évig együtt voltál.Ha szeretsz valakit akkor nem tudsz mással lefeküdni.Én mind a két srác helyében lapátra tennélek,mert ha az egyiket megcsalod akkor a másikat is meg fogod kis érzékeny lélek.
5/7 renji7575 válasza:
A döntés te rajtad áll. A jobb vajon meddig job? Amikor a mostani pasidat megismerted az is ígykezdődött nem? ha most belevágnál ugyan így folytatódna és csak az idődet pazarolnád. szerintem legyél csak barátságos viszonyban.
6/7 anonim válasza:
Bárhogy is döntesz, attól függetlenül is egy kis érzékeny lelkű ribike maradsz.
:)
7/7 anonim válasza:
Kérd meg mindkettejüket, hogy úgy utoljára rendesen d.gjanak meg, hugyozzanak le, majd pofozzanak fel. Aztán keress egy harmadik madarat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!