Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a felhaborodasom?
Figyelt kérdés
3 hete vagyunk egyutt. A napokban tudtam meg hogy mikor ismerkedtunk neki meg ott volt egy masik no. aki meg mindig keresi ot. Mondtam neki hogy vegye le az egyedulallosagit fbn es irja meg a nonek van vkije. Erre azt mondta a baratom neki nem szamit a no de nem akarja megbantani. En erre kiborultam.2014. nov. 23. 17:58
1/9 anonim válasza:
igen, jogos. szerintem tisztáznotok kéne ezt a dolgot.
25F
2/9 anonim válasza:
Jogos. Ezt már magától meg kellett volna tennie. Már ami azt illeti, hogy lerázni a csajt, ha veled van együtt. Nem tette meg? ?eg nem akarja megbántani a másikat? Nekem ez gyanús
3/9 anonim válasza:
Szerintem is jogos, bár szerintem ha ezt mondanod kell és neki nem egyértelmű, akkor ott baj van. vigyázz a sráccal. amúgy attól még lehet, hogy szeret és nem érdekli a másik nő, csak tényleg nem akarja megbántani. ezt is el tudom képzelni. ebben az esetben talán legyél kicsit türelmes.
4/9 anonim válasza:
Jogos. Amúgy miért nincsenek ők együtt? Gondolom van valami egyikük részéről, ha egy kapcsolat megbántaná a csajt...
27L
5/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy attol a notol semmi komolyat nem akart. Nem tudta elkepzelni. Meg ot maskepp kezelte. Inkabb csak szex resze erdekelte. Velem meg kapcsolatot akar. Bemutatott otthon stb... ebben nem ketelkedek. Megertem ha a nonek rosszul esne de kinek nem? Tul kellene lepnie neki. Parom azt mondta hogy tobbszor is irta neki hogy nem akar tole tobbet semmit. De nem fogja fel a no.
2014. nov. 23. 19:23
6/9 anonim válasza:
4. vagyok
Kicsit ismerős a szitu. Volt barátommal volt hasonló helyzet... Egyszer meg is kérdeztem tőle, hogy ha kettőnk közül valakit meg kell bántania, az miért én vagyok, akit (állítólag) szeret?! Persze nem tudott rá válasolni.
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem meg nemreg mondta hogy nem szerelmes belem. Ugy mondta, kedvellek, szeretlek. Es o mondta ki eloszor. Utana meg letagadta. Ezt sem ertem... nem hinnem hogy lennenek olyan erzesei a lany irant. De azt sem hogy miert nekem kell szenvednem emiatt. En azt is megkerdeztem tole hogy ha elottem 2 hettel meg hozza jart at szexelni miert kezdett ki velem? Erre azt mondta. Mar elege van az olyan nokbol. Komolyat akar. Meg azt is mondta hogy nem akarja megbantani a lanyt azzal hogy engem valasztott.
2014. nov. 23. 20:17
8/9 anonim válasza:
Akkor akar egy lakótársat, de azért a másikat is megtartja rosszabb napokra?
Amúgy lefekszik veled? Mert a volt barátom velem nem igazán akart... Nem is éreztem, hogy kívánna egyáltalán.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem hinnem. Mert akkor nem mondta volna hogy irt a csaj neki. Velem folyton csinalja. Es folyton kivanja a szexet.
2014. nov. 23. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!