Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom az anyjának panaszkodott, hogy nem főzök rá, jogos a felháborodásom?
Nem szeretek főzni, időm se nagyon van a fősuli meg munka mellett, max hétvégén főzök. Párom már többször szóvá tette, most pedig odáig ment, hogy az anyjának panaszkodott, aki engem szidott le, hogy milyen háziasszony vagyok... Mindezt a párom és apósom előtt, ami nekem elég rosszul esett, és megalázónak éreztem. Megmondtam, hogy ehhez neki semmi köze, és legyen szíves ne szóljon bele az életünkbe. Azóta szóba se állunk, most hétvégén se voltam náluk. Párom azt szeretné, ha bocsánatot kérnék, szerintem viszont nem nekem kéne. Azt mondta, már megbánta, hogy elmondta az anyjának, mert nem akart ebből ekkora balhét.
Ti mit gondoltok?
24L
Még okostelefonom sincs, munka közben netezni sem tudok, de oké... :D Komolyan, már csak röhögök rajtad. :D
Folyamatosan hárítasz mint a vaddisznó. Egyazon válaszodban kikéred magadnak, hogy nehogy már egyetlen hozzászólás alapján..., de egyből utána teljes életanalízist teszel. :D
Linkelj már be EGYETLEN önsajnáltató sz.rságot amit MINDEN kérdéshez odaírok légyszíves! :)
A nevem meg kint van így persze, hogy könnyebb felismerni. A stílusom sem tetszik mindenkinek mert mindig leírom őszintén amit látok, tapasztalok. Az oldalon ez elég sok mindenkinek szúrja a szemét és nagyon sok itt a mentálisan sérült ember akik már a nevem láttán azonnal nyomják, hogy nem hasznos egyik válaszom sem. :)
"Nem fogok visszakeresni egy kérdést sem ne haragudj" xddd -
Ez már a szánalmasság felsőfoka.
Teljes mértékben az oldal átlagfelhasználója vagy. Anonim okoskodás ész nélkül.
Jogos a felháborodásod. Egy párkapcsolatban a problémákat sosem szabadna mások ilyen szinten kibeszélni, főleg nem anyósnak....
Nekem is volt ilyen barátom. (fiatal voltam és naiv) Elvárta volna, hogy "új anyuci" legyek, főzzek, háztartást vezessek, de persze dolgozzak-tanuljak is. Amíg persze ő csak dolgozik.
Nekem volt eszem szakítottam. Azóta már boldog menyasszony vagyok egy felnőtt férfi mellett, aki dolgozik, önálló és ugyanannyit főz és takarít mint én. És ezt normálisnak tartja.
A régi fiú meg azóta is egyedül van, mert senki nem marad meg hosszabb távon mellette.
Ha már az egyszerűségnél tartunk 51-es, akkor meg amelyik férfi nem tudja eltartani a nőjét, hogy az ráérjen neki főzőcskézni, az nem férfi.
Ha a pasik elvárják, hogy a nő vegye ki a részét a családfenntartásból, akkor nekik is ki kell venni a részüket a háztartásból.
Bizony ilyen egyszerű ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!