Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom az anyjának panaszkodott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom az anyjának panaszkodott, hogy nem főzök rá, jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés

Nem szeretek főzni, időm se nagyon van a fősuli meg munka mellett, max hétvégén főzök. Párom már többször szóvá tette, most pedig odáig ment, hogy az anyjának panaszkodott, aki engem szidott le, hogy milyen háziasszony vagyok... Mindezt a párom és apósom előtt, ami nekem elég rosszul esett, és megalázónak éreztem. Megmondtam, hogy ehhez neki semmi köze, és legyen szíves ne szóljon bele az életünkbe. Azóta szóba se állunk, most hétvégén se voltam náluk. Párom azt szeretné, ha bocsánatot kérnék, szerintem viszont nem nekem kéne. Azt mondta, már megbánta, hogy elmondta az anyjának, mert nem akart ebből ekkora balhét.

Ti mit gondoltok?

24L

2017. ápr. 28. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
11%
Szóval nem látod el megfelelően a háziasszonyi teendőket és szegény párodat teszed ezért felelőssé, aki már kétségbeesésébe nem tudja, hogy mit csináljon. Kicsit szedd össze magad és ne nekünk panaszkodj, különben nem sokáig marad melleted.
2017. ápr. 28. 21:14
 12/75 anonim ***** válasza:
89%

Meg tudlak érteni, mivel nekem is nehéz sokszor összehozni a fősuli+ munka mellett. Vannak napok amikor reggeltől estig benn vagyok gyakorlaton és erőm sincs egyébhez mint bedőlni az ágyba. Mondjuk annyi ,,előnyöm" van, hogy én szeretek főzni, és ki is kapcsol ha épp az egyéb tennivalóimmal kapcsolatban épp nincs sürgős határidő, na meg pénzem se nagyon van a minden napos rendelésre:D pedig néha valóban egyszerűbb lenne.

Na de kompromisszumos megoldásként azt tudnám javasolni, hogy főzhetnétek ketten EGYÜTT, hogy ne csak a sült galambot várja hanem ő is tegyen érte. Továbbá, több napra előre is megfőzhetnétek egy ugyanazon ételből. És igazából nem annyival nagyobb vesződség nagyobb adagot főzni. Ha segíteni nem akar, akkor vessen magára, és érje be a kész kajával. Azért ne kelljen már felnőtt ember létére ennyire kiszolgálni.

2017. ápr. 28. 21:14
 13/75 anonim ***** válasza:
59%
Egy két napot rászánsz,főzöl valamiket,modjuk megcsinálsz egy pörköltet egy nagyobb adagot, meg valami más kaját, esztek belőle, ami marad azt meg műanyag ételesben elrakod a fagyasztóba, így a párod kiveszi megmelegíti magának és tud főtt ételt enni. Lefagyaszta elég sokáig eláll az étel.
2017. ápr. 28. 21:17
 14/75 anonim ***** válasza:
20%
Én egyedül is meg tudom oldani tanulás+munka mellett a főzést. Akkor én most ufo vagyok? :D
2017. ápr. 28. 21:22
 15/75 anonim ***** válasza:
82%

A kedves párod is megtanulhatna főzni.

Elkényeztetett kis pötcs.

2017. ápr. 28. 21:40
 16/75 anonim ***** válasza:
87%
Atya világ, és a párod miért nem tud főzni? Az a 2-3 naponta egy óra a konyhában ugyanúgy neki is egy óra, mint a nőnek.
2017. ápr. 28. 21:46
 17/75 anonim ***** válasza:
90%

Milyen aranyos, hogy beosztjátok itt a kérdező idejét, mikor nem is neki kell a főtt kaja, hanem a csávónak. Miért nem a csávó naptárát lapozgatjátok?

Hát ha nekem ilyet szóvá tenne a párom, először nagyon kiröhögném, majd megfognám a kicsi kacsóját, bevezetném a konyhába és mondanám neki, hogy főzzön nyugodtan.

Én szeretek főzni, imádok mindenfélét kipróbálni, kísérletezgetni, de nincs az az isten, hogy hétköznap minden nap még munka után nekiálljak konyhatündért játszani, mert a ház ura vacsorát követel.

Ilyenkor mindig áldom drága anyósomat, hogy nem egy életképtelen mamlaszt nevelt.

2017. ápr. 28. 21:57
 18/75 anonim ***** válasza:
87%

"Kibäszott feministák."

Jajj, én olyan kedves meg rendes fiú vagyok, miért nem kellek egy nőnek sem? *nyaff-nyaff*

Kérdező, szerintem felejtős a csávó. Legalábbis hosszútávra ne tervezz vele, pláne nehogy szülj neki. Ez a kis összekoccanás anyóssal, meg a pici-buci-fiacskájával még most kutyafüle. Most még egyszerűbb lelépni, mint 10 év múlva kiégve, két gyerek után idegileg tönkremenve.

2017. ápr. 28. 22:08
 19/75 anonim ***** válasza:
11%
Mit ne mondjak elég szélsőséges nézeteket valló egyedek írkálnak ide. Elvárások azok vannak, de annyit nem hajlandóak megtenni, hogy heti 5-6 órát a főzéssel töltsenek a párjuk kedvéért. Persze mindent a férfi csináljon, érthető. Isen mentsen 1 ilyen asszonytól.
2017. ápr. 28. 22:15
 20/75 anonim ***** válasza:
96%

Nos ha a párodnak van valamilyen fizikai vagy mentális betegsége, ami miatt nem képes gondoskodni magáról, akkor nem jogos a felháborodásod.

Minden egyéb esetben tökéletesen igazad van. Egyébként nem semmi türelmed van. Ha egy ilyen produkció után, a párom azzal állna elém, hogy még én kérjek bocsánatot, biztos kiadtam volna az útját.

2017. ápr. 28. 22:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!