Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom az anyjának panaszkodott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom az anyjának panaszkodott, hogy nem főzök rá, jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés

Nem szeretek főzni, időm se nagyon van a fősuli meg munka mellett, max hétvégén főzök. Párom már többször szóvá tette, most pedig odáig ment, hogy az anyjának panaszkodott, aki engem szidott le, hogy milyen háziasszony vagyok... Mindezt a párom és apósom előtt, ami nekem elég rosszul esett, és megalázónak éreztem. Megmondtam, hogy ehhez neki semmi köze, és legyen szíves ne szóljon bele az életünkbe. Azóta szóba se állunk, most hétvégén se voltam náluk. Párom azt szeretné, ha bocsánatot kérnék, szerintem viszont nem nekem kéne. Azt mondta, már megbánta, hogy elmondta az anyjának, mert nem akart ebből ekkora balhét.

Ti mit gondoltok?

24L

2017. ápr. 28. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
81%
51-es. Akkor a logikádból kiindulva amelyik férfi nem tudja eltartani teljes egészében a párját (és későbbi gyerekeit) akkor az nem is férfi ?
2017. ápr. 29. 00:19
 52/75 anonim ***** válasza:
8%

Hümm...

Szerinted egyenértékű lesz két ember, ha az egyik - tegyük fel - képtelen a szerepe betöltésére, a másik viszont nem is hajlandó az övére?

De meg is fordíthatjuk a helyzetet: én elfőzőcskézek, takarítgatok, még a mosogató/mosógépet is nyomkodom... te meg eltartod a családot. Oké?

Ja, és betonozol is. :)

2017. ápr. 29. 00:28
 53/75 anonim ***** válasza:
0%
Akarom mondani #54
2017. ápr. 29. 00:29
 54/75 anonim ***** válasza:
100%

#54 vagyok.

Én nem hiszek a szerepekben. Abban hiszek, hogy mindkét félnek tudnia kell eltartania magát és ellátnia magát. Mi legalább is így csináljuk.

Pusztán előbbi kommented miatt érdekelt, hogy mivel szerinted ez a nőnek kötelessége, így vajon a férfinak meg az-e a kötelessége, hogy eltartsa.

2017. ápr. 29. 00:35
 55/75 anonim ***** válasza:
92%

"Ja, és betonozol is."

Bizony, ez külön fontos! Hiszen tudjuk, hogy minden egyes férfi tud betonozni. Meg fát hasogatni, meg mosógépet javítani és villanyt szerelni. Ez náluk születési adottság.

2017. ápr. 29. 00:35
 56/75 anonim ***** válasza:
91%
53% szerintem neked az életben nem volt még barátnőd :D Az ilyen emberekben van ennyi keserűség összegyűlve, és így próbálják kompenzálni a saját nyomorukat
2017. ápr. 29. 00:37
 57/75 anonim ***** válasza:
8%

Nem hőbörögni kell, hanem megfőzni heti 2x 3 napi kaját kislány. (én is azt szoktam)

30/f

2017. ápr. 29. 04:05
 58/75 anonim ***** válasza:
5%
57. Ennek az elvakult társaságnak aztán írhatod :D. Lehet húsz évesen 1 darabig ezt még eljátszhatják, de 30 felett úgy dobják majd ki őket ilyen hozzáállással, hogy csak néznek. Akkor meg majd jönnek ide nyafogni, hogy a szemét pasik csak szexet akarnak és kész, már ha arra egyáltalán még jók lesznek.
2017. ápr. 29. 09:17
 59/75 anonim ***** válasza:
96%

Teljesen jogos. Egyébként, nem az 50-es években élünk, hogy az az általános, ha egy nő háztartásbeli. Nem kötelességed főzni a barátodra, nem kötelességed háziasszonynak/cselédnek lenni. Sajnos néhány férfi egóját sérti még az egyenlőség ötlete, bár ezt szerintem az itt kapott válaszokból is leszűrted már.

Üdv,

egy mocskos femináci

2017. ápr. 29. 09:18
 60/75 anonim ***** válasza:
94%

A sok itt fröcsögő férfi végig gondolta a szituációt? A pasi dolgozik. A lány dolgozik és főiskolára jár, és hétvégén megfőz, gondolom takarítani is ő szokott, és nem vár el főtt kaját hét közben, akkor a pasi ha elvárná, miért nem főz hét közben? Neki több ideje van...

Ami a férfi-nő szerepeket illeti, azok akkor érvényesek ha két oldalról megvannak. A mai világban, amikor mindkét fél hasonló munkát végez és az elromlott gépekhez szerelőt hívnak, városban nincs kert, szóval mik is a férfi munkák? Semmi. De a női szerep meg maradjon meg?

És most jön a slusszpoén: hazaszaladunk árulkodni a mamához?

Kérdező, te is rosszul reagáltad el, szépen is lehetett volna, nem úgy hogy ne szóljon bele, mert épp most utáltattad meg magad egy életre. De ettől függetlenül igazad van és jogos a felháborodásod. Viszont ezzel nem mész sokra, ha ezzel a pasival akarsz maradni.

2017. ápr. 29. 09:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!