Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom az anyjának panaszkodott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom az anyjának panaszkodott, hogy nem főzök rá, jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés

Nem szeretek főzni, időm se nagyon van a fősuli meg munka mellett, max hétvégén főzök. Párom már többször szóvá tette, most pedig odáig ment, hogy az anyjának panaszkodott, aki engem szidott le, hogy milyen háziasszony vagyok... Mindezt a párom és apósom előtt, ami nekem elég rosszul esett, és megalázónak éreztem. Megmondtam, hogy ehhez neki semmi köze, és legyen szíves ne szóljon bele az életünkbe. Azóta szóba se állunk, most hétvégén se voltam náluk. Párom azt szeretné, ha bocsánatot kérnék, szerintem viszont nem nekem kéne. Azt mondta, már megbánta, hogy elmondta az anyjának, mert nem akart ebből ekkora balhét.

Ti mit gondoltok?

24L

2017. ápr. 28. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
8%

Unalmasak már ezek a kérdések. Kérdező, megsúgom, a férfiak 90+%-a szereti a hasát és szereti, ha egy nő gondoskodó, házias. Persze pillanatnyilag még van mire fogni, hogy nem vagy a konyhában amit el is lehet fogadni, de nem hiszem, hogy bármilyen isteni sugallattól vezérelve ez később is változna részedről.

Ha nem tetszik neked vagy a párodnak ez a helyzet akkor szakíts, de megemlítem, hogy túl sok férfit nem fogsz találni akit nem fog zavarni a későbbiekben pláne 30-hoz közeledve.

2017. ápr. 28. 22:18
 22/75 anonim ***** válasza:
85%

"Elvárások azok vannak, de annyit nem hajlandóak megtenni, hogy heti 5-6 órát a főzéssel töltsenek a párjuk kedvéért."

Ez visszafele is igaz ugye? Tehát a nő is elvárhatja, hogy a pasi is eltöltsön 5-6 órát főzéssel egy héten? Vagy ez csak a hímneműek kiváltsága?

2017. ápr. 28. 22:18
 23/75 anonim ***** válasza:
14%

"Tehát a nő is elvárhatja..." Egy nő (vagy inkább lány) már így is túl sokat akar elvárni legtöbbször a semmiért.

Már ne haragudj, de a hímneműek "dolga" a kezdeményezés, a szórakoztatás, a randin fizetés, a jobb jövedelem, az apró ajándékok, gesztusok amivel a szeretetét folyamatosan kimutatja, most már a házimunka is (a többit le sem írom, sokszor megírták már a lányok ezen az oldalon az igényeiket).

Mi leginkább csak néhány dolgot szeretnénk. Kb. annyit, hogy legyen valamennyire házias és ne legyen igénytelen magára és a környezetére, de úgy tűnik ez a pár elvárás már mérhetetlenül sok dolognak számít a huszonéves lányoktól.

És most nehogy azzal kezdjetek jönni, hogy tökéletes külsőt meg hasonlókat szeretnénk mert egyáltalán nem így van, magamból kiindulva sem.

2017. ápr. 28. 22:28
 24/75 anonim ***** válasza:
88%

Könnyen beszélnek azok, akik az egész napjukat itt a gyakori előtt töltik, de nem mindenki engedheti meg magának ezt a luxust...

Kérdező, azt ajánlom beszéljétek meg, különben ebből hosszútávon további viták lesznek, amik viszont fertőzik a kapcsolatot. Érthető a reakciód, de én akkor is a dolgok megbeszélésére törekednék.

2017. ápr. 28. 22:28
 25/75 anonim ***** válasza:
82%
Jaguar-Warrior, ne általánosíts. Honnan tudod, hogy a kérdező elvár bármi ilyesmit?? Nincs olyan, hogy női-férfi szerep (attól még, hogy te így gondolod, az a te bajod), a főzésre gyakorlatilag bármelyik nem képes.
2017. ápr. 28. 22:37
 26/75 anonim ***** válasza:
12%

"Nincs olyan, hogy női-férfi szerep" Jaj dehogy nincs, hagyjuk már a rossz dumát.

Meg sem tudom számolni mennyi olyan kérdésnél írták már a lányok a "férfi szerep" ez+az válaszaikat. Legalább ne hazudnátok ilyen qrva nyíltan, elég sok embernek tele van már a fsza ezzel a képmutató viselkedéssel amit ezen az oldalon folyik a nők részéről.

A férfi rinya sem jobb, de az oldalon sok nő válasza már jobban kezd egy politikai, demagóg propagandabeszédre hasonlítani aminek se eleje se vége csak nagyon szép és hangzatos.

2017. ápr. 28. 22:44
 27/75 anonim ***** válasza:
89%

Miért olyan nehéz elhinned, hogy nem mindenki gondolja így? Komolyan pár (elvileg)női válaszoló alapján akarod megítélni az egész női nemet? Te tudod, de ez nem vall túl intelligens emberre...

(27-es voltam)

2017. ápr. 28. 22:50
 28/75 anonim ***** válasza:
89%

Emberek, mindenki leragadt ennél a főzés témánál, de nem ez a lényeg. A főzés helyett lehetett volna bármi más. Itt az a fontos, hogy ahelyett, hogy felnőtt emberek módjára, leültek volna és megbeszélték volna a párkapcsolatukat érintő problémát, a pasi haza szaladt anyucihoz árulkodni. Majd ezek után még elvárná hogy a kérdező még meg is alázkodjon egy olyan ember előtt, akinek k_rvára semmi köze a kapcsolatukhoz.

Így nem lehet felnőtteset játszani, hogy minden apróság miatt haza rongyolunk a mama szoknyájához. És ez a későbbiekben csak rosszabb lesz.

Ha a pasi úgy gondolja, hogy neki olyan barátnő kell, aki boldogan és örömmel főz rá, akkor nem a megfelelő nőt választotta. Ez esetben nyugodtan lehet szakítani és keresni valaki mást.

Habár ez után a manőver után, lehet a kérdezőnek kéne elgondolkodnia a szakításon, mert valószínűleg nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy a pasi anyukát küldi csatába maga helyett.

2017. ápr. 28. 22:52
 29/75 anonim ***** válasza:
11%

nem jogos.

a nővel való együttélésnek nem sok,de azért van pár előnye ami miatt megéri.

1.rendszeres nemi élet.

2.a meleg vacsora.

3.rend és tisztaság.

Ez a 3 az alap.

Ha ezekre nem vagy képes,akkor ne élj együtt férfival.

2017. ápr. 28. 22:52
 30/75 anonim ***** válasza:
86%

Hát ez egy óvodás, aki anyucihoz szalad árulkodni, hogy a rossz néni nem főz neki hamikát? Anyuci meg leszid, mert nem tutujgatod eléggé a szeme fényét?

Hát kipusztulok. A popsiját nem kell kitörölni?

Komolyan beteg az a család. És még te kérj bocsánatot?

Ezután ha valami nem tetszik ennek az óriásbébinek, akkor 3-n esnek neked és szétszednek?

Becsüllek, hogy nem fagytál le anyósjelölt előtt és tudtál neki válaszolni. Hagyd ezt a kölyköt. Remélem találsz egy férfit.

Nem mellékesen megjegyzem nagyapám mondását: "nincs férfi vagy női munka, csak munka van". És ő ennek megfelelően élt, pedig 1913-ban született.

2017. ápr. 28. 22:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!