Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámozdult egy vadidegen lány a páromra egy programon. Ott voltam én is. Jogos a felháborodásom?
Elmentünk a párommal és két haverjával egy társas programra.
Volt két vadidegen csaj még arra az időpontra, akiket betettek velünk egy csoportba. Aranyosnak, kedvesnek tűntek, egészen addig, amíg az egyikük elkezdett a páromon lógni. Mindig mellé állt. Egy idő után már zavart. Libasorban kellett állni ,amikoris engem FÉLRE LÖKÖTT a lány, és megfogta a párom kezét. A párom csak ment előre, nem nézett hátra, azt hitte én vagyok, mire hangosan kiakadtam és közöltem, hogy HÉÉÉÉ. Erre a párom megfordult, meghökkent, és oda jött hozzám.
Közölte, hogy túlreagálom, a csaj nem akart tőle semmit, majd később belátta, hogy de igazam volt. Ugyanakkor nem szólt semmit. Oké, kapcsolt, oda jött hozzám, de szerintem férfi létére illett volna annyit mondania a lánynak, hogy BOCSI DE OTT A BARÁTNŐM.
Hogy lehet valaki enynire pofátlan?
Iszonyatosan dühös vagyok. SZerintetek jogosan? A párom nem tudja, hogy ennyire bánt a dolog. Azért is írtam ki a kérdést, mert nem tudom, hogy a dühtől borult-e el így az agyam, vagy sem.
HOgy nem lehet megérteni, hogy valakinek párja van?
Azért nem csaptam cirkuszt, mert ez egy "hivatalos" program volt. Ha valami buli lett volna, biztos nem hagytam volna szó nélkül.
Ugyanakkor meg nem érzem, hogy a párom kiállt volna értem. Ráadásul a lány utána még rám nézett egy csomószor olyan ártatlanul. Húúú...Püfölöm a betűk írása során a billenytűzetet. :D
Nem rendezek hisztit. :D
Ide írtam ki a kérdést, mert hajlamos vagyok túlreagálni dolgokat. Ha rosszul ítélem meg a helyzetet, itt felnyitják a szemem, de ettől függetlenül nem kell gonoszkodni.
Vannak ilyen nők, engedd el. Elhiszem, hogy dühös vagy, velem is történt hasonló. Valószínűleg párod sem akart jelenetet rendezni, de odament hozzád, szóval szerintem nem csinált semmi rosszat.
Kicsit dühöngd ki magad, és max mondd el párodnak, hogy legközelebb, ha ilyesmi előfordul, mit szeretnél, mit tegyen másképp.
Hát nem azért, de ha a helyedben lettem volna, nekem is nagyon sok önkontrollra lett volna szükségem, hogy ne vágjam képen a csajt egy péklapáttal.
Az viszont tetszik, amit az egyik válaszoló mond, hogy a jövő hasonló eseményeire felkészülve megbeszélhetnéd a pároddal, hogy milyen viselkedést vártál volna tőle.
Szerintem tök jogos a felháborodásod, azért az ilyen szintű tapintatlanság és pofátlanság jobb időkben büntethető volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!