Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit reagáltok ha egy vadidegen srác bejelöl Facebookon vagy pl követni kezd Instagramon? Előfordul hogy vissza jelölitek vagy követitek?
Én fiú vagyok bocsi, de nálam úgy van, ha bejelöl egy lány facebookon, először is megkérdezem, hogy ismerjük-e egymást, és/vagy hogy miért jelölt be, és a visszaírt üzenet stílusából, és a lány külsejéről ítekem meg, hogy visszajelölök, vagy nem.
(Ha azért jelöl be, mert ismer valahonnan, akkor természetesen a következő kérdés az, hogy honnan ismer, esetleg hol/mikor találkoztunk.)
Én ugyanazt csinálom amit az első írt
l/18
Hát én kissé jobban elzárkózom az ismeretlen arcoktól, ha nemismerôs névrôl vagy arcról, akkor nemjelölöm vissza. :D Bár volt, hogy szimpi volt a személy ezért visszaigazoltam, de csak ennyi.
Instagramon nemigazán érint hatalmas meglepetésként, hiszen rengeteg ott az ember, miértne követhetne be valaki random? Ha egy srác bekövet, ésmondjuk szimpatikus a képe vagy a neve, akkor rálesek a profiljára ésha tetszik amit posztol, akkor visszakövetem. :D Fôleg ha valami fap-kategóriás srácról van szó, akkor még külön örülök is.
Én szoktam bejelölni csajokat spontán. Vagy visszaigazolnak vagy nem. De nagyobbrészt megkérdezik ki vagyok. Aztán elkezdünk dumálni, ha visszaigazol oke, ha nem, akkor nem.akar ismerkedni, ennyi. Tiszteletben kell tartani, hogy tolakodó, furcsa lehet, szóval változó.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!