Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy vadidegen srác tetszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy vadidegen srác tetszik a facebookon a képei alapján. Lehet belőle valami?

Figyelt kérdés

Egy barátnőm ismerőse, pesti. Én meg szegeden vagyok. Elsősök vagyunk mind a ketten. Sztem nagyon helyes gyerek, és bár egyedülálló van neki kiírva, biztos vannak körülötte csajok. Barátnőm szerint viszont még barátai se vannak.

Valahogy szeretném megismerni, kíváncsi lennék rá, de nem akarom, hogy nyomulásnak vegye. CSak szimplán helyesnek tartom, ennyi.

Írjak neki facebookon? De mit? Nem fog teljesen hülyének nézni? Vagy hagyjam, mert úgyis messze van? Valamilyen tanács?

20L

2010. nov. 26. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért mert messze van, még összehaverkodhattok.Szerintem nyugodtan megirhatod, h. hogy találtál rá és nagyon szimpinek tűnik és szeretnéd megismerni.
2010. nov. 26. 11:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem fog hülyének nézni, ha pedig mégis nagy ügy, hiszen mint mondtad MESSZE van. Simán elképzelhető, hogy soha sem találkoztok a való életben, vagy ha mégis akkor koránt sem biztos, hogy elég mély nyomot hagyna benne egy ilyen facebookos iromány és emlékezne reád...

De szerintem nem fog hülyének nézni ha normálisan írsz neki... Meg miért nézne annak nem is értem. Az ember azért van fönt ilyen oldalakon, hogy ismerkedjen vagy mi? Legalábbis én pont nem vagyok fent egyik közösségi portálon sem, mert nekem épp elég ismerősöm van és épp elég könnyen szerzek újakat... Szóval ebből kiindulva aki ott van az szeret kóborolni a neten és ismerkedni A NETEN. de ez csak egy kis konversz érv a rengetegből

2010. nov. 26. 12:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, h sose csináltam még ilyet, és olyan hülyén érzem magam... Na de majd meglátjuk, mi lesz belőle. Addig igyekszem minél többet megtudni róla bnőmtől. :)
2010. nov. 27. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:

J válasza

Írjál neki,

nem fog hülyének nézni csak egy lánynak akinek tetszik.

Gondolj bele hasonló esetben te is örülnél..

2010. nov. 28. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!