Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy felvállaljuk a kapcsolatunkat facebookon, jelent valamit?
Nagyon friss a kapcsolatunk, kb. 1 hete járunk, de még nagyon kevesen tudnak róla, én meg szeretnék rá büszke lenni az ismerőseim előtt. :)
A kapcsolati státusz az majd akkor legyen, ha komolyabban együtt leszünk?
17/F, 16/L
Én megkérdeztem 1 hét után, hogy átállítjuk-e, persze nem letámadva, hanem finomkodva rátértem. Attól a naptól kezdve nem zaklat az exem. :) Na meg pl kereszt szüleim, akik messzi laknak és ritkán találkozunk, facebookon látták még csak a páromat. Nekem így elég sokat jelentett, hogy megmutattam kivel vagyok.
10:46-osnak: Szerintem ha akkora kockák lennének, már az első kézfogás után beállították volna..
22L
Ezek a kérdések kedves barátaim... na ezek az élet sava borsa.. az életünk nagy dillemái.. joggal kértek nemzeti segitséget, hogy el tudjátok dönteni... önnállóan egy ilyen komoly, felelősségteles döntést meghozni nem lehet.. jól át kell ezt rágni.. egyenlőre a helyzet komolyságát figyelembe véve nem is tudok mit mondani..
Őszintén kivánom nektek.. EZ LEGYEN AZ ÉLETBEN A LEGKOMOLYABB problémátok..
és "like"-olom a facebookos kockafej bejegyzést..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!