Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 éves vagyok. Még télen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves vagyok. Még télen megismerkedtem egy 17 éves lánnyal. Mennyi esélye van hogy nyíltan felvállaljuk a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
Azt hittük jó barátok lehetünk, de több lett belőle. Tényleg barátságnak indult az elején.Mind a kettőnknek volt más akkor még. Minden nap találkozunk, beszélgetünk, elmegyünk moziba stb...A régi kapcsolatainkat már lezártuk. Úgy érzem, hogy talán kezdek beleszeretni és rossz ha nincs mellettem, rossz ha tudom,h ma nem tudunk találkozni valami miatt. Ugyanakkor azt is tudom,hogy még fiatal és mást szeretne, mint én.
2009. szept. 28. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia, semmi fura, vagy rossz nincs abban, hogy beleszerettél egy 17 éves lányba, és még a meleg kapcsolatokat is nyíltan felvállalják, a tieteket miért ne lehetne?

Korkülönbség ne zavarjon, nem az életkortól függ, hogy mennyire tudtok boldogak lenni.

2009. szept. 28. 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért ne vállalhatnátok fel? Nem olyan vészes a korkülönbség! Bár szerintem várjátok ki a 18-at, mielőtt nyíltan vállaljátok. Igaz, hogy 14 éves kortól jogilag lehet, de azért ha egy 18 évessel vagy a fölöttivel jelensz meg, kisebb az esélye, hogy megszólnak. :)
2009. szept. 28. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 16 voltam mikor beleszerettem a páromba aki akkor volt 27.Először szerintem a szüleivel beszéljétek meg a dolgot,hogy szeretitek egymást stb. és utána sokkal könnyebb lesz.Mi legalább is először elmondtuk a szüleimnek...egy kicsit néztek,de azt mondták a szerelem nincs korhatárhoz kötve.Onnantól kezdve együtt voltunk,más véleménye nem is érdekelt,de tudod minden csoda 3 napig tart!!! :))Ennek már 4 éve,és azóta megszületett a kislányunk :)
2009. szept. 28. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem vágjatok bele! Én 18 éves vagyok,a barátom pedig 30 éves.

Nagyon jól megvagyunk immár 11 hónapja :-D

Eleinte ódzkodtam a korkülönbség miatt a dologtól,de közbe csak rá tudtam gondolni :-)

Mostmár egyáltalán nem érzem,hogy 12 év van köztünk..Valószínű a külső szemlélőknek néha feltűnik,de ez nem érdekes.

2009. szept. 29. 15:54
 5/5 anonim válasza:
Halihó, esetleg megkérdezetem mi lett a vége a dolognak? :D
2020. nov. 13. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!