Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy sráccal, aki nagyon szimpatikus nekem, az anyukám viszont ellenzi a kapcsolatunkat, mert 4. unokatesók vagyunk. Mit gondoltok erről, problémát jelent ez? Perverzió lenne ez? Szerintetek etikus?
Nem tudom mi az a 4. unokatesók vagytok! Nem tudom elképzelni kinek ki kicsoda...(?)
A vérfertőzés amúgy jobb ha családban marad! xD Szal, tök mindegy kivel kavarsz, ha az anyád tiltani fogja te biztosan annak ellenére összefogsz jönni a hapsival!
Nagyonis. Régen első unokatesók is simán házasodtak. Nem lesz semmi baj.
Én személy szerint a 2. unokatesónál vagy annál távolibbnál lennék nyugodt. Ti ebbe bőven belefértek.
100 éve egy faluban gyakran nem volt távolabbi rokon mint a 3. meg 4. unokatesó. És nem mindenki házasodott a szomszéd faluból, sőt a többség nem. Mégsem hülyült el egész Európa népessége.
Én sokkal inkább tartanék a megromlott szexuális erkölhcs miatti nemi betegségektől, amik kb. megharmincszorozódtak az elmúlt 100 évben.
Hát ha a dédszüleitek unokatestvérek voltak, akkor ez a rokonság olyan távoli, hogy már nem számít annak. Nem hinném, hogy pl ilyen távolságú rokonaitokkal mindig minden ünnepet megünnepeltek, vagy akár csak a nagyobb ünnepeken összegyűlnétek.
Szerintem nincs ezzel semmi gond (23/f)
4-IK UNOKATESO????? AZ semmi...
Sok Boldogsagot nektek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!