Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogos a felháborodásom? Mert a barátnőm szerint túlzásba estem! És ha valami akkor szakítsak vele!
Igy pizzazassal ez nagyon durva.
A párral lejjebbi kerdesedben még filmezes van, ugy oké lenne, de a pizza tuk sok.
Túlzásba estél.
Nem bízol benne.
Ez is két hiba. Plusz egy harmadik; nem a gyereked, hogy engedélyt kérjen tőled, meg elvárhasd hogy minden lépéséről beszámoljon.
Kicsit állíts magadon, mert ezt nő se fogja sokáig elviselni.
Barátot akar, nem smasszert.
Azért mindig fura olvasni azt hogy egy kapcsolatban a párok meggyőződése hoyg szimbiózisban kell élni. Miért?
Elment, jól érezte magát. Igazából hiába mondod hogy nem kérted hogy számoljon be róla hova megy, de tulajdonképp ezt vártad. Tipikus eset hogy ésszel te is tudtad hogy ne vond felelősségre, de valahol szeretted volna.
Marha egyszerű a dolog egyébként, leültök és tisztázzátok a dolgot, hogy kinek mi az elvárása, kinek mi a minimum és mit lehet mit nem. Elég sok agyalást és stresszt meg lehet spórolni vele.
Máskülönben ha megmondja hogy oda megy, akkor jobb lett volna? Akkor azon agyaltál és kattogtál volna hogy ott van ahol az exe szokott lenni. Igazából az is ugyanolyan szarul esett volna, nekem ez jön le a kérdésedből, de szólj ha tévedek.
De miért kellene blogolni azt hogy én mikor mit csinálok?
Felnőtt önálló ember vagyok, az hogy ha van egy párkapcsolatom, az ne arról szóljon már, hogy egymás nélkül vagy egymás tudta nélkül egy lépést se sehova.
Nyilván ha azt csinálom amit a kérdésben szereplő lány, akkor ha hazamegyek szépen elmondom hogy képzeld itt és itt voltam pont. Na de nehogy már az legyen a vita tárgya hogy én előre nem szóltam.
Az pedig amit az utolsó ír hoyg elüt a busz vagy bajom lesz egy kiragadott sarkított példa. Akkor ott a telefonom, ott az okirataim és szépen értesítik a benne szereplő személyt. Munkába menet is fejedre eshet egy villamos, és mi van ha épp nem azon az útvonalon mentél... akkor máris áll a bál otthon... engem ne fojtson meg senki egy kapcsolatban, én sem teszem.
milyen blogolásról beszélsz? Változott a program ahhoz képest amit megbeszéltetek és annak érdekében, hogy ne aggódjon 1 db sms-t kellene elküldeni. Nem sarkított példa nap mint nap vannak rablások, balesetek miért ne lehetnél egyik nap te is áldozat?
Kérdező a bnődnek inkább örülnie kéne
"Nos én lettem a szemét állat." - hát, ha nálatok ez belefér, akkor nem is a diszkó legnagyobb probléma.
Szerintem is jobb lett volna, ha szól, hogy ne számíts az esti csevejre - bár nem ő ígérte, hanem te jelentetted be, hogy az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!