Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak, vagy maradjak még?
Figyelt kérdés
A párom nős, igaz nem a klasszikus értelemben, de nős. Az feleségének már gyereke van az új pasijától, mégis az én párommal lakik, mondván nem tudják eladni a közös lakást stb. Hülye voltam, hogy belementem, at elmúlt években nem láttam a kapcsolatunkban előrelépést.. Kértem, költözzünk össze, de mintha csak húzná az időt. Szeretjük egymást,ezt érzem, valahogy mégsem tud elszakadni az extől. Én pedig megismerkedtem valakivel, akivel jól érzem magam, kezét-lábát töri egy randiért, de nem akarok játszani vele. Mit tegyek? Elengedjem mindkettőt?
Hagyd ott a párod es adj lehetoseget a masik pasinak. Lehet boldogabb lennel vele.
2016. júl. 15. 16:57
2/9 anonim válasza:
Menj el randizni ezzel az új valakivel. Vesztenivalód nincsen, főleg hogy a párod még az exével él együtt és döntésképtelen..
Aztán ez a randi még sok meglepetést okozhat. Érezd jól magad. :)
2016. júl. 15. 16:58
3/9 anonim válasza:
A "párod" se szólhat egy szót se, mert ő meg a feleségével lakik, és ne hidd, hogy nincs néha egy kis szex... Ezért nem akar hozzád költözni, mivel akkor csak egy puncit tömködhet.
Széped dobd ki ezt a töketlen alakot, függetlenül minden mástól.
És ha kiraktad, akkor nyugodt lélekkel találkozgathatsz a másik pasival, vagy egy harmadikkal, vagy élheted az életed boldogan és egyedül.
De ennek a jelenlegi felállásnak nincs jövője, megalázod magad vele.
2016. júl. 15. 17:12
4/9 anonim válasza:
Egy randival nem vesztesz semmit. Boldog vagy a mostanival? Ha igen akkor maradj vele ha nem aklor szakíts.
2016. júl. 15. 17:13
5/9 anonim válasza:
Atya ég. Úgy érted évek???? Ez már több mint egy éve tart és te még mindig vársz? Hát nem vagy semmi.
2016. júl. 15. 17:22
6/9 anonim válasza:
Az ÚJ! A jelenlegi csak hülyít, de azért még pazarolj el rá még pár évet, hisz megérdemli. N
2016. júl. 15. 18:27
7/9 anonim válasza:
A mostani pasit dobd! És menj el a randira! :)
2016. aug. 6. 18:51
8/9 fru_ válasza:
Ezeknek a végtelenbe nyúló válásoknak (elkezdték már, egyáltalán? ) - az az oka, hogy azért jó ez nekik így.
Ezért nem alakult semerre a kapcsolatotok.
De most ezt az új jelentkezőt miért kellene elutasítanod?
Ő odavan érted, te jól érzed magad vele... ebből még lehet valami - a mostanitól meg ez a max.
2016. aug. 7. 09:57
9/9 Ez a nevem! válasza:
Nem tudom mire jutottäl azota,de az a legjobb hidd el,ha szakitasz.Fäjni fog,de tul fogod elni.Ez amit tenni tudsz.Annak nincs ertelme hogy huzzätok-halasszätok ezt az egeszet es akkor nem is vagy boldog mellette,hanem csak szenvedsz es nem tudod mitevö legy.A szakitäs a legjobb,akärmilyen fäjdalmasan is hangzik.Sajnos mäs kiut nincs ebböl. Ha gondolod,irj nekem privätban.Szivesen meghallgatlak es segitek.Nem fogok kritizälni mäsokkal ellentetben,mert akinek nem volt resze ilyenben,az nem is erti ezt meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!