Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak vele vagy szakítsak?
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Az első pár hónap maga volt a tökély, kedveskedett velem mindig felhívott és írt üzenetet. Az utóbbi időben egyáltalán nem érzem hogy foglalkozik velem egyáltalán nem keres, ha felhívom mindig azt mondja hogy fáradt és beszéljünk máskor. Ő azzal védi magát hogy a munkája miatt nem tud felhívni. Tisztába vagyok vele hogy 12 órát dolgozik és lemerül de egy üzenetet csak tudna küldeni ha régen sikerült. Ő azt állítja hogy szeret de nem érzem. Próbáltuk megbeszélni megváltozott utána pár napig aztán minden a régi lett. Én tanulok még és nincs saját keresetem a szüleim tartanak el viszont ő rendszeresen kap fizetést mégis én vettem neki cigarettát amikor itt volt. Mindent tudni akar rólam viszont amikor én kérdezek tőle vmi mindig kitér a válasz alól. A legjobb barátjával többet beszélek lassan mint vele.. Én ezt elég gáznak érzem :/
Tudom kicsit hosszúra sikerült, de kérlek segítsetek! 18L 24F
Ha egy komolyabb beszélgetés után sem változna meg a helyzet, akkor én szakítanék...
2014. szept. 10. 19:45
2/13 anonim válasza:
Hidd el tud kimerítő lenni egy nehéz nap, főleg 12 órában. Én is van, hogy az ágynak örülnék a legjobban! Olyan fontos, hogy mindennap puszcsi mizujs?? Lehet szakítanod kéne vele, hogy jobbat érdemeljen.
2014. szept. 10. 19:45
3/13 A kérdező kommentje:
Hagyom pihenni.. De amikor együtt vagyunk akkor sem akar eljönni velem sehova, az egész napját az ágyban tölti. Ezt nem tartom fer dolognak. Általában 1 héten talán 2szer ha beszélünk. Szerintem hagyok neki elég pihenési lehetőséget és szabadidőt!
2014. szept. 10. 19:53
4/13 BulmaSwan válasza:
Mikor találkoztok, hogy viselkedik? Akkor minden rendben van vagy akkor se mutatja ki, hogy szeret? Máskor ő fizet neked valamit is? (pl. ha boltba mentek és vásároltok, ő is vesz dolgokat és te veszel egy csokiszeletet, akkor azt ki fizeti?)
2014. szept. 10. 19:56
5/13 anonim válasza:
Szerintem egy héten én is öt napot dolgozom.... Ő is? Jé meglepődsz ezen mi?
2014. szept. 10. 19:58
6/13 A kérdező kommentje:
Ha találkozik akkor se nagyon kedveskedik nem ölel át nem puszil meg. Csak este ha ketten vagyunk. Ezt értem de úgy érzem hogy az egész kapcsolat lassan átmegy szexkapcsiba. :/
2014. szept. 10. 19:59
7/13 anonim válasza:
Majd ha te is dolgozni kezdesz, lehet, hogy másképp fogod látni. Lehetnél kicsit megértőbb, persze, megbeszélhetitek, de képzeld magad a helyébe, vagy próbáld ki a munkát, létezik diákmunka is.
2014. szept. 10. 20:02
8/13 anonim válasza:
Szakíts!Hasonló szituban voltam én is.Én szakítottam.
2014. szept. 10. 20:08
9/13 A kérdező kommentje:
Tudom milyen ha vki dolgozik. Én is dolgoztam már, én csak azzal nem értek egyet ha szabad napja van akkor sem hív fel pedig akkor már ki van pihenve.
2014. szept. 10. 20:08
10/13 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek, ha neked ez nem fér bele, inkább szakíts, mert nem passzoltok össze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!