Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradjak vele vagy szakítsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak vele vagy szakítsak?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Az első pár hónap maga volt a tökély, kedveskedett velem mindig felhívott és írt üzenetet. Az utóbbi időben egyáltalán nem érzem hogy foglalkozik velem egyáltalán nem keres, ha felhívom mindig azt mondja hogy fáradt és beszéljünk máskor. Ő azzal védi magát hogy a munkája miatt nem tud felhívni. Tisztába vagyok vele hogy 12 órát dolgozik és lemerül de egy üzenetet csak tudna küldeni ha régen sikerült. Ő azt állítja hogy szeret de nem érzem. Próbáltuk megbeszélni megváltozott utána pár napig aztán minden a régi lett. Én tanulok még és nincs saját keresetem a szüleim tartanak el viszont ő rendszeresen kap fizetést mégis én vettem neki cigarettát amikor itt volt. Mindent tudni akar rólam viszont amikor én kérdezek tőle vmi mindig kitér a válasz alól. A legjobb barátjával többet beszélek lassan mint vele.. Én ezt elég gáznak érzem :/

Tudom kicsit hosszúra sikerült, de kérlek segítsetek! 18L 24F

2014. szept. 10. 19:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha már ide kiírod, úgyis halott a kapcsolat. Eszem ágában nem lenne szakításról / együttmaradásról idegeneket kérdezni. Ez azt jelenti, hogy úgysem szereted eléggé.
2014. szept. 10. 20:17
 12/13 anonim ***** válasza:

De szereti csak hiányzolja. Ez nem jelenti azt, hogy már nem szereti. A problémákat meg kell oldani.

Kérdező ezt a helyzetet meg kellene oldani és beszélned vele. Elmondod neki, hogy ez így tovább nem fog menni, ha több időt nem tud rád szánni. Azonnal szakítani hülyeség. Lehet ő tenne érte ezért a kapcsolatért, de fogalma sincs, hogy neked ez mennyire zavar. Viszont én akkor is kíváncsi vagyok, hogy mennyire hanyagol, mert megeshet, hogy tényleg rossz napjai vannak. Talán menthető, ha meg nem akkor is megpróbáltad.

2014. szept. 11. 15:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Megbeszéltem vele.. Legalábbis megpróbáltam :) kíváncsi leszek, hogy milyen sűrűn fogunk beszélgetni. Remélem minden helyre jön, mert én még mindig szeretem és nem szeretnék vele szakítani.
2014. szept. 12. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!