Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álmaid nője -1?

Figyelt kérdés

Férfiakhoz szól a kérdésem:

Tegyük fel megtalálod álmaid nőjét, aki elfogad úgy, ahogy vagy, és olyan, amilyennek elképzelted (külsőre, belsőre, mindenhogy). De mivel senki nem tökéletes, egy dologban "hibádzik": nem tud és nem is akar megtanulni főzni.

Így is kellene vagy ez főbenjáró bűn?

Köszönöm a válaszaitokat!

2015. máj. 29. 18:13
 81/96 anonim ***** válasza:
60%
54%, ha alap, akkor nyilván te is tudsz főzni, nem?
2015. máj. 29. 20:32
 82/96 anonim ***** válasza:
75%

1. Először kezdődik a "nem főzök" című műsorral.

2. Aztán a "nem takarítok"-kal folytatódik.

3. Majd végül a "nem csinálok semmit, csak meresztem a nem létező farkam, mert a papucs hapsim úgyis mindent megcsinál helyettem, és már alig várom, hogy lemenjünk két hétre a horvát tengerpartra szelfizni ezerrel" befejező epizóddal zárul.

2015. máj. 29. 20:38
 83/96 anonim ***** válasza:
77%
érdekes...ha a pasi csinál mindent, az papucs , ha a nő, akkor az természetes. jó tudni
2015. máj. 29. 20:40
 84/96 anonim ***** válasza:
Lehetne ezen vitázni a végtelenségig, nekem elég volt.
2015. máj. 29. 20:42
 85/96 anonim ***** válasza:
74%
4. Aztán pedig szakítanak/elválnak, mert a férfinak enyhén begyöpösödött nézetei vannak a nők terén.
2015. máj. 29. 20:43
 86/96 A kérdező kommentje:
82-es, olvastad, amiket írom, vagy csak felraktad a szokásos lemezt?
2015. máj. 29. 20:50
 87/96 opened paradise ***** válasza:
100%
Egyébként meg állítólag szexi,amikor egy pasi főz. Márcsak ezért is szoktam :D
2015. máj. 29. 20:58
 88/96 anonim ***** válasza:
74%
Nem csak állítólag, hanem szexi is. :D
2015. máj. 29. 21:06
 89/96 anonim ***** válasza:

OFF-

és ha nincs pasid akkor ki főz rád?

ON-

2015. máj. 29. 22:47
 90/96 A kérdező kommentje:

Utolsó: nem off a kérdésed egyáltalán.

Nézd, az hogy valaki berak egy szelet húst a serpenyőbe, és az hő hatására megsül, nem minősíthető főzésnek. Erre bárki képes. De ennyi.

Én ellátom magam, eddig is megtettem. A kérdésem nem az, hogy nekem ki fog főzni - ahogy az uraknál - hanem hogy én nem fogok másnak. Tehát tulajdonképpen a férfinak csak önmagát kellene ellátnia. Engem nem.

Gondolom, nem lenne nagy élvezet akárkinek élete végéig ugyanazt a húst ugyanúgy kisütve ugyanazzal a körettel enni. Én elpacsmagolok magamnak valami szart, de annyira hidegen hagy az egész, hogy ezzel nem tudok senkinek kedveskedni.

2015. máj. 29. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!