Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmaid nője -1?
Férfiakhoz szól a kérdésem:
Tegyük fel megtalálod álmaid nőjét, aki elfogad úgy, ahogy vagy, és olyan, amilyennek elképzelted (külsőre, belsőre, mindenhogy). De mivel senki nem tökéletes, egy dologban "hibádzik": nem tud és nem is akar megtanulni főzni.
Így is kellene vagy ez főbenjáró bűn?
Köszönöm a válaszaitokat!
1. Először kezdődik a "nem főzök" című műsorral.
2. Aztán a "nem takarítok"-kal folytatódik.
3. Majd végül a "nem csinálok semmit, csak meresztem a nem létező farkam, mert a papucs hapsim úgyis mindent megcsinál helyettem, és már alig várom, hogy lemenjünk két hétre a horvát tengerpartra szelfizni ezerrel" befejező epizóddal zárul.
OFF-
és ha nincs pasid akkor ki főz rád?
ON-
Utolsó: nem off a kérdésed egyáltalán.
Nézd, az hogy valaki berak egy szelet húst a serpenyőbe, és az hő hatására megsül, nem minősíthető főzésnek. Erre bárki képes. De ennyi.
Én ellátom magam, eddig is megtettem. A kérdésem nem az, hogy nekem ki fog főzni - ahogy az uraknál - hanem hogy én nem fogok másnak. Tehát tulajdonképpen a férfinak csak önmagát kellene ellátnia. Engem nem.
Gondolom, nem lenne nagy élvezet akárkinek élete végéig ugyanazt a húst ugyanúgy kisütve ugyanazzal a körettel enni. Én elpacsmagolok magamnak valami szart, de annyira hidegen hagy az egész, hogy ezzel nem tudok senkinek kedveskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!