Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álmaid nője -1?

Figyelt kérdés

Férfiakhoz szól a kérdésem:

Tegyük fel megtalálod álmaid nőjét, aki elfogad úgy, ahogy vagy, és olyan, amilyennek elképzelted (külsőre, belsőre, mindenhogy). De mivel senki nem tökéletes, egy dologban "hibádzik": nem tud és nem is akar megtanulni főzni.

Így is kellene vagy ez főbenjáró bűn?

Köszönöm a válaszaitokat!

2015. máj. 29. 18:13
 61/96 anonim ***** válasza:
100%

Noss.

Nem a nem tudással van baj, mert sok minden van amit az emberek nem tudnak, de meg tudják vagy akarják tanulni ha kell.

Te nem is akarsz, az a baj, az a baj hogy ezt ki is jelented h te isten ments nem fogsz te főzni.

De írtad, hogy mosogatsz, mosol, takarítasz.

Ha ezt te mindig megcsinálod akkor cserébe én elvállalnám a főzést simán.

Csak nem kell túlpörgetni meg állandóan mondani. Az, hogy meddig tart egy kapcsolat az más kérdés. És az, hogy ha egyszer megöregszel és nem tudsz főzni és rendelni sem fogsz tudni és férjed sem lesz aki főz rád...az megint egy más dolog, akkor majd bánkódhatsz.

De akkor a nő se várja el tőlem, hogy takarítsak és mossak és mosogassak. Mert akkor azt ő fogja csinálni.

2015. máj. 29. 19:51
 62/96 anonim ***** válasza:

nem furát mondanék, az életellenes jobb szó.

és tartanék tőle hogy aztán jön a többi sorba.

így nem lehet nekiállni semminek. a nyitottság a kulcs.

anyukám és apukám is utálnak főzni mégis tudják hogy ez is hozzátartozik az élethez ugyanúgy mint az alvás.

2015. máj. 29. 19:51
 63/96 A kérdező kommentje:
Nem lennék mínuszban, nyugi.
2015. máj. 29. 19:54
 64/96 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkal nagyobb baj, hogy a kérdező a hegymászással szemben is tiltakozik. Sosem lehetne álmaim nője, aki nem szeret úszni, hegyet mászni és biciklizni.
2015. máj. 29. 19:55
 65/96 A kérdező kommentje:
63-as, az hogy neked már megvan a párod, és lenézed a másikat, aki nem úgy él, egy csomót elmond rólad.
2015. máj. 29. 19:55
 66/96 anonim ***** válasza:

Jólvan , valamit valamiért!

Ha nekem soha nem kell mosnom, takarítanom mosogatnom, akkor egye fene főzök.

De ha te soha nem fogsz főzni akkor én soha nem fogok takarítani.

Te fogod mindig elmosni az edényket és te fogsz takarítani is, meg a zoknijaimat is kimosni.

2015. máj. 29. 20:02
 67/96 anonim ***** válasza:
55%

Papucsot találtam volna? A párom az egyik legférfiasabb férfi, akivel valaha találkoztam. Ez többek között abban is megnyilvánul, hogy nem a konyhába száműzésemtől érzi magát férfinak.

Ezen egyébként sokan elgondolkozhatnának.

2015. máj. 29. 20:03
 68/96 opened paradise ***** válasza:
100%
Én tudok,akkor hol érdekelne?
2015. máj. 29. 20:06
 69/96 A kérdező kommentje:

Én minden mást megcsinálok. Írtam is korábban, hogy a "férfiasabb" munkáktól sem riadok vissza.

Mosollyal az arcomon, vidáman fütyörészve.

2015. máj. 29. 20:06
 70/96 anonim ***** válasza:
100%
A válaszok elolvasása után ránéztem a kategória nevére: "Felnőtt párkapcsolatok". Igen, ez tényleg az...
2015. máj. 29. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!