Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen álmaid nője?
Figyelt kérdés
Nyilán a "jó mell"-nél többet kérnék. Tehát, ha van olyan srác, aki gyakran álmodozik arról, hogy megtalálja a szerelmét, stb. milyen lányt képzel el magának? Kort is írjatok.2014. márc. 22. 22:14
1/10 anonim válasza:
Én már megtaláltam, csak ő még nem tud róla.
2/10 anonim válasza:
Olyan nincas :D, De ha lenne akkor ezt mondanám ! :jajde szép kis szuka vajon hol a luka ?
3/10 anonim válasza:
Sosem volt. Mindig konkrét személyek voltak.
5/10 anonim válasza:
A jó mell, pont hogy nem lenne benne, mert nem érdekel. Álmaim nője, akivel bármiről el tudok beszélgetni, jó humora legyen, mint nekem, szép szemű legyen, arca számomra szép legyen, nyilván ha álmaim nőjéről beszélünk, akkor a teste is számomra szép legyen. Legyen megbízható, ne a pénzre menjen. Kb ennyi. De igazából f@aszom tudja.:DD
7/10 anonim válasza:
Csodálatos belső.:))) Majd külső. Nekem nem kell több én azt hiszem megtaláltam. Gyönyörű. Meseszép. :)
8/10 anonim válasza:
100 kiló, 170-180 centi, narancsbőrös comb és fenék, nagyon szőrös pina.
9/10 anonim válasza:
Értelmes, megbíztható és a legfontosabb hogy szeressen. A külső számomra másodlagos.
10/10 anonim válasza:
nem álmodozom de vannak igényeim
értelmes, jó humorú, őszinte, 155-165 magas mert imádom a pici lányokat de ez utóbbi nem kritérium csak előny
25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!