Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te mennyi mindent tettél meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mennyi mindent tettél meg azért, hogy lefeküdjön veled álmaid nője?

Figyelt kérdés
csak kíváncsi vagyok mire képesek a férfiak a nőért, hogy megkaphassák. miket képesek tenni, adni. ha akarják.
2012. okt. 22. 20:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Csak úgy?Nem sokat.A szerelemért viszont annál többet!
2012. okt. 22. 20:11
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Akibe szerelmes vagyok azzal nem lefeküdni akarok hanem vele lenni megölelni megcsokolni:)
2012. okt. 22. 20:13
 3/23 anonim ***** válasza:
66%
Vettem neki egy Bounty-t.
 4/23 anonim ***** válasza:
48%
Ezt leírni nem lehet. Megmutassam ?:)
 5/23 anonim ***** válasza:
Tenni nem sokat tennék, mert úgyse azon múlik, hanem h tetszem-e neki külsőre.
2012. okt. 22. 20:16
 6/23 anonim ***** válasza:
Elmondtam neki mindent, amit amúgy mélységesen szégyelltem magamban, amikről addig a világon senkinek nem beszéltem, (többek között azt is, hogy még nem voltam nővel) és utaztam a "dolog" miatt 250km-t.
2012. okt. 22. 20:18
 7/23 anonim ***** válasza:

Tehát, hogy mennyire alázkodnék meg előtte, mennyire taposnám bele magam a földbe? Semennyire.

Ugyanez az oka, amiért nem volt hosszútávú kapcsolatom. Mondjuk az alkalmiak nekem jobban bejönnek.

2012. okt. 22. 20:26
 8/23 A kérdező kommentje:

de ha nem elég a külső és a bounty ? :)

ez egyáltalán nem alázkodás. mondhatnánk taktikázásnak is inkább.

szóval a szerelemért, ha nem is a szexért? és ezt plátói szerelemre kell érteni? vagy szóval olyanra, akivel még nem volt szex?

a 6-os már valami

ilyesmikre lennék kíváncsi

2012. okt. 22. 20:30
 9/23 anonim ***** válasza:
elmentem arra a tanfolyamra ahová ő jelentkezett, fizettem érte 90.000 Ft-ot de végül megismertem és 9 hónapja az enyém :)
2012. okt. 22. 20:30
 10/23 anonim ***** válasza:
Ha nem elég a külső, akkor semmi sem elég.
2012. okt. 22. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!