Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mennyi mindent tettél meg azért, hogy lefeküdjön veled álmaid nője?
:)
azért mert van egy álomhelyes pasi, az még nem jelenti azt, hogy le is fekszik vele a csaj.
legalább is én nem.
nekem ennél több kell. nem elég a külső. nekem.
Hány éves vagy?
ÉS mi áll emögött a kérdés mögött?
emögött a kérdés mögött az áll, hogy valóban van egy álomhelyes pasi, akinek minden nő egy csettintés. és most én vagyok nála porondon. én meg játszok vele, hülye lennék vele lefeküdni. és jé ettől érdekesebb lettem. és csak kíváncsi vagyok mit tenne meg értem. vagy soha többet nem lát alapon.
egyelőre kaptam egy kedves ékszert. és egyelőre amit szeretnék, abban benne van. és egyelőre azt mondta, ha a csillagokat akarom lehozza :)
és nem tudom hogy egy férfi mi mindenre képes.
és nagyon érdekelne. nagyon de nagyon kíváncsi vagyok!
hogy mi van a férfiakban, ha igazán akarnak valakit.
az igen..már ékszert vesz van lóvé is.
De ettől függetlenül ne húzd sokáig az agyát mert bele fog unni ő is egy idő után...
szerinted hagyna elveszni egy nőt?
kicsit megtörne a büszkesége.. kétlem, hogy hagyná :)
ezen is gondolkodtam, hogy akinek van pénze és esetleg kis dolgokat kér a nő, vagy semmit, azzal a nő értékeli le magát vajon..?
de én nem pénzben szeretném mérni, mert azt a legkönnyebb, ha van pénz. így a férfi nemigen érez "áldozatot".
ez tipikus annak az esete, hogy valaki virágot szed, vagy virágot vesz -van különbség de nem is kicsi.
én a tettekre vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!