Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam mindent? Mit csináljak? SOS
Tanulmányi kiránduláson voltunk és 1 éjszakát ott is töltöttünk.Az egyik osztálytársam már hónapok óta tetszik,de szerintem eddig fel sem tűntem neki,mert érte odavannak a lányok,amit ki is használ,én pedig nem vagyok a fiúk álma...
Ugyanabba a szobába kerültünk(névsor szerint voltunk) és egy ágyba kellett aludnom vele egy kis szerencsétlenség miatt.Először csak átölelt,utána lejjebb ment a keze és be akart nyúlni a bugyimba és akkor feljebb húztam a kezét,mert nagyon nem akartam "azt"...
Utána még simogatott kicsit,majd elaludtam,mert hulla fáradt voltam.
Másnap viszont nem úgy viselkedett,mintha érdekelném...Vagyis kedves volt és udvarias(máskor nem szokott az lenni annyira velem),mellettem ült a buszon és odaadta a pulcsiját,de az előző éjszakát nem hozta szóba.Lehet,hogy most elijesztettem :S
Már hónapok óta arra várok,hogy csak beszéljek vele,erre elszúrom.
Beszéljek vele vagy mit csináljak most ? Annyira félek...:(
Teljesen tapasztalatlan vagyok vele ellentétben,nem tudom,hogy mit tegyek.
15,L
Kedves, udvarias, jóarc, megfektet és eldob, mint egy zsepit :) kb erre számíts :)
ha mégsem, nagyon ritka eset, szinte lehetetlen hogy ne csak meg akarjon dönteni :) (magamból kiindulva, najó nem, XD) szerintem is kerüld el, vagy hasonlók :D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!