Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elrontottam mindent? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam mindent? Mit csináljak? SOS

Figyelt kérdés

Tanulmányi kiránduláson voltunk és 1 éjszakát ott is töltöttünk.Az egyik osztálytársam már hónapok óta tetszik,de szerintem eddig fel sem tűntem neki,mert érte odavannak a lányok,amit ki is használ,én pedig nem vagyok a fiúk álma...

Ugyanabba a szobába kerültünk(névsor szerint voltunk) és egy ágyba kellett aludnom vele egy kis szerencsétlenség miatt.Először csak átölelt,utána lejjebb ment a keze és be akart nyúlni a bugyimba és akkor feljebb húztam a kezét,mert nagyon nem akartam "azt"...

Utána még simogatott kicsit,majd elaludtam,mert hulla fáradt voltam.

Másnap viszont nem úgy viselkedett,mintha érdekelném...Vagyis kedves volt és udvarias(máskor nem szokott az lenni annyira velem),mellettem ült a buszon és odaadta a pulcsiját,de az előző éjszakát nem hozta szóba.Lehet,hogy most elijesztettem :S

Már hónapok óta arra várok,hogy csak beszéljek vele,erre elszúrom.

Beszéljek vele vagy mit csináljak most ? Annyira félek...:(

Teljesen tapasztalatlan vagyok vele ellentétben,nem tudom,hogy mit tegyek.

15,L

2012. okt. 18. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit szúrtál el ba zmeg? Szóba sem áll veled és elsőre hagynod kellett volna, hogy megujjazzon? Ugyanmár.
2012. okt. 18. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha összejönnél vele, akkor tuti, hogy sírás lesz a vége. Inkább hagyd. 15/F
2012. okt. 18. 22:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy úgy érzi,hogy visszautasítottam vagy valami ilyesmi.Pedig nem akarom,hogy ezt érezze.
2012. okt. 18. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig azt érzi. De ne zavarjon ez téged. Nem passzoltok egymáshoz, mert ő csak alkalmit akar. Gondolom te nem. Inkább kerüld el a csalódást.
2012. okt. 18. 22:32
 5/8 Egy Srác Asszem ***** válasza:
100%

Kedves, udvarias, jóarc, megfektet és eldob, mint egy zsepit :) kb erre számíts :)

ha mégsem, nagyon ritka eset, szinte lehetetlen hogy ne csak meg akarjon dönteni :) (magamból kiindulva, najó nem, XD) szerintem is kerüld el, vagy hasonlók :D

17/F

2012. okt. 18. 23:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azert annak a tanari karnak is gratulalnek, aki egy agyba helyez el ket ellenkezonemu tinit..
2012. okt. 19. 04:03
 7/8 anonim válasza:
Nagyon jól tetted h nemhagytad.. keress normális fiukat.. ő nem akar tőled semmi komolyat
2012. okt. 20. 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:
velem is hasonló történt. ha érdekel személyes tapasztalat, írj :) 18/L
2012. okt. 21. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!