Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mindent elrontottam?

Figyelt kérdés
Van egy srác, még csak másfél hónapja ismerem. Már többször csókolóztunk is, de mindig az volt az érzésem, hogy nem vesz komolyan, így aztán én soha nem kerestem, hanem mindig arra vártam, hogy majd ő. Az elmúlt napokban 3 napon is elhívott, hogy szeretne velem találkozni, de nem kettesben, hanem úgy, hogy bulizni megyünk. Ma (tegnap) végülis elmentem vele. De rossz vége lett valahogy, mert nagyon sokat ivott és rosszul érezte magát, meg fura dolgokat is mondogatott, pl hogy tudja, hogy szerelmes vagyok belé (ezt még én se tudom, még nem ismerem eléggé). Végül csókkal váltunk el, és összeszedve minden bátorságomat megkérdeztem, hogy találkozunk-e még, és azt mondta, hogy ő nagyon szeretné. Félek, hogy elrontottam ezzel, hogy azt hiszi, hogy szeremes vagyok, meg hogy ilyeneket kérdezek, ami mégjobban megerősíti ebben. Félek, hogy megijed attól, hogy ha találkozgatunk, akkor ráakaszkodom, vagy valami. Szerintetek ebből lehet valami még, vagy most mindent elrontottam és így már nem vagyok érdekes?
2011. ápr. 16. 03:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Megfájdult a fejem.
2011. ápr. 16. 06:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem azért, de ha nem vagy szerelmes, akkor minek erőlködni? Ha még te sem tudod, mit érzel, akkor hagyd a francba.

Ha meg szerelmes vagy, tudod, mit érzel, akkor ne bánd, hogy tudja, hogy tetszik neked.

Tök mindegy, mit gondol, a piára lehet fogni mindent, de lehet, hogy jobb lenne egyszer józanon is beszélgetni vele.

2011. ápr. 16. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!