Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nőnek hogy esne? Álmaid nője?
Igen, a helyes válasz az lett volna, hogy "Már most is az vagy."
De szerintem csak az adott pillanatban nem találta a helyes szavakat, van ez így. Ha amúgy szeret, szokott dicsérni, hogy jól nézel ki, kimutatja a szeretetét, akkor nehogy már ilyesmin akadj fent. Biztos vagyok benne, hogy nem úgy értette.
ne vedd zokon
az én barátom ugyanilyen, időbe telt mire elfogadtam, de ő tényleg így szeret
Ekkora butaságot :D Mi rendszerint oltjuk egymást, ráadásul direkt. Mégsincs sértődés meg rosszul eső dolgok, mert mindketten tudjuk, hogy ezek mellett megőrülnénk egymás nélkül.
21/L
én kidobnám a pasimat ha ilyet mondana, biztos rosszul esne :S
nekik az a dolguk hogy folyamatosan biztosítsanak minket arról hogy mi vagyunk a legszebbek a világon.
Na figyelj, ha így provokálod, akkor mit vársz tőle?
Egész biztos, hogy így szeret, de ha ennyire önbizalom hiányos vagy, akkor minden ilyen kis elszólás, félreértés nagyon rosszul fog esni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!