Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nőnek hogy esne? Álmaid nője?
Szerintem herótja van attól, hogy műp.csáskodsz. Szoli, műköröm, 1 kiló vakolat gondolom... szerintem neki nem ilyen a nőideálja :) és cinikusan jegyezte meg azt a "hát igen"-t.
2011. márc. 22. 14:52
Szerintem félreértetted a barátod. Nem mindenkinek jön be a szolizott, agyonsminkelt, műkörmös story, ahogy nekem sem És ha te azt képzeled, hogy igy lehetsz álmai nője, ő meg pont nem azt szeretné, hanem, hogy maradj természetes, akkor ez irónikus "hát igen" volt. Szerintem kérdezd inkább meg, hogy tetszene-e vagy tetszik e neki a szolis, felturbózott éned. Szerintem nem...
2011. márc. 22. 15:01
13/21 A kérdező kommentje:
Életem első műkörme, sose voltam még szoliba, és sminkelni is csak hétvégén szoktam. Vagyis utolsó, nagyon tévedsz!:)
14/21 A kérdező kommentje:
Utolsó elöttinek szólt!:)
Utolsó: éreztem a hangnemét hogy hogy mondta, ismerem már, sajnos nem úgy mondta mint te, de azzal is tisztába vagyok hogy engem szeret é nem kell neki senki más, csak mégis elég rosszul jött ki ahogy mondta.
egy a lényeg szerintem : te csak akkor érzed magad szépnek, ha szoliba elmégy, műkörmöshöz elmégy és szép ruhát veszel fel ???? :))
gondolom még fiatal lehetsz , így nem éltek együtt...mert ha együtt élnétek te ilyen kis semmin nem sértődnél meg, ne vedd fel a dolgot... ha nem szeret igazán , akkor azt észre vennéd, meg már nem is lenne veled, nem gondolod ?
jó, lehet nem esett jól neked, de miért nem kérdeztél vissza, hogy "na szép, így nem is vagyok jó neked ?":D
2011. márc. 22. 15:05
Hány éves vagy?
Lehet, hogy idáig csak álmai lánya voltál...:) Most kezdesz nőként "viselkedni".
2011. márc. 22. 15:11
Látod ezért nem kell midig szavakat használni. Ha már igy esett és nagyot puffant akkor nem állhatsz meg itt! Ki kell beszélni a dologot! Lehet, hogy oda sem figyelt rád amikor kérdezted. Olyan szokásos férfi dolog. A nö beszél mi meg elkaladozunk és amikor a nö feltesz egy kérdést akor automatikusan jön a válasz, Ühüm. Ja igen. Pontosan, aha!
2011. márc. 22. 15:14
Jelentheti ezt is: Na végre! Eddig csak ócska melegítőben és kócosan láttalak. Ideje volt.
2011. márc. 22. 16:38
Szerintem a pasik nagy része utálja a szolis, műkörmös műpicsäkat. Nekem nagyon ratyi körmeim vannak, mert évekig rágtam, és hiába szoktam le róla már 1 éve, egyszerűen nem nőnek, ha pedig meg is nőnek, olyan gyengék, hogy betörnek, eltörnek, letörnek. Sokszor szerettem volna már műkörmöt csináltatni - és bevallom azért, hogy szebb legyen a kezem, jobban tetsszen a barátomnak, nem magam miatt - és kerek perec megmondta, hogy szerinte inkább legyen kis aranyos kisgyerek kezem, mint olyan undorító banyakéz. :) Csak egy példa volt....
2011. márc. 22. 21:51
Ez azért rossz már így mert már túl sokat agyaltál rajta és túl komplikáltad. Pedig szerintem ő is csak viccből mondta. Még akkor ott bekellet volna sértődnöd és kidühöngeni magad, aztán úgyis megdumáltátok volna. Mert ha magadba tartod akkor csak ez lesz, felesleges braindamage
2011. márc. 24. 17:55
Kapcsolódó kérdések: