Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álmaid nője -1?

Figyelt kérdés

Férfiakhoz szól a kérdésem:

Tegyük fel megtalálod álmaid nőjét, aki elfogad úgy, ahogy vagy, és olyan, amilyennek elképzelted (külsőre, belsőre, mindenhogy). De mivel senki nem tökéletes, egy dologban "hibádzik": nem tud és nem is akar megtanulni főzni.

Így is kellene vagy ez főbenjáró bűn?

Köszönöm a válaszaitokat!

2015. máj. 29. 18:13
 31/96 anonim ***** válasza:
58%
Milyen "férfiak" vannak itt, te jóóó ég.... Szóval egy MINDENBEN tökéletes nő, akivel átlehet éjszakákat beszélgetni, hatalmasakat szeretkezni , stb nem kell, mert nem szeret főzni. Grat :D
2015. máj. 29. 19:07
 32/96 anonim ***** válasza:
54%

Szégyen, ami a mai világban megy.

Ilyen műköröm, olyan műköröm, mayo chix, meg minden faxom,főzni meg nem tudtok/nem akartok.

Gratulálok.

2015. máj. 29. 19:09
 33/96 anonim ***** válasza:
29%

Gáz. Egy nő tudjon már főzni! A majdani gyerekeket hogy fogja ellátni egy ilyen anya? Meki és burger kingen nőnek fel majd a gyerekek? Ez lustaság kérdése. A főzés egy olyan tevékenység, amit meg lehet tanulni. A főzni nem tudás nálam nem kizáró ok, mert az én szememben az a nő, aki nem tud főzni, nem is nő. Egyszóval ilyen esetben nem nagyon van mit kizárni ezáltal. Körberöhögöm az ilyet.

Minden tiszteletem azoké a nőké, akik ügyesen bánnak a fakanállal, a portörlővel és a seprűvel, én pedig szíves örömest besegítek nekik. Ilyen egy igazi nő, nem pedig a külsőségek miatt az.

2015. máj. 29. 19:14
 34/96 anonim ***** válasza:
100%

Az nem zavar ha nem tud főzni. De ha soha nem is akar, na az probléma.

Mit fog csinálni ha nem lesz egyszer senki aki főzzön rá és nem lesz pénze arra sem, hogy megrendelje a meleg ételt éttermekből??

Hideget fog enni? bravo.

2015. máj. 29. 19:15
 35/96 anonim ***** válasza:
27%
Így van, a pasi besegíthet, de nem az ő dolga.
2015. máj. 29. 19:16
 36/96 A kérdező kommentje:

Elég ostoba dolog lenne feltételezni, hogy minden nő szeret főzni. Én kifejezetten unalmasnak találom, és mivel az egész nem érdekel, fejlődni sem fogok.

Nem hiszem, hogy bárki is szeretné az idejét elpazarolni olyan dologra, amit halálosan un.

2015. máj. 29. 19:19
 37/96 anonim ***** válasza:
47%
az a nő egy családban aki főz
2015. máj. 29. 19:19
 38/96 anonim ***** válasza:
100%
Nem értitek a lényeget. 54% egy gazdag vállalkozó, aki milliókat keres és ad is haza havonta, és a feleségének egész életében nem kell dolgoznia. Szerintem reális elvárás, hogy amikor hazajön egy tárgyalásokkal teli nehéz nap után, akkor a felesége, aki egész nap nem csinált semmit, csak kocsikázott az 54%-tól kapott BMW-jével meg az 54%-tól kapott pénzből bevásárolgatott a barátnőivel, vacsorával várja a férjét. Valamit valamiért!
2015. máj. 29. 19:20
 39/96 anonim ***** válasza:
65%
a válaszom, nekem nem kellene
2015. máj. 29. 19:20
 40/96 anonim ***** válasza:
55%

a szexrabszolga az jó móka persze.Csak most nem ez a téma.

de ez mi,még családot akarna de a gyerek majd a fakérget enné? mert nem óhajt a nagyságos anyukája főzni?:D ki ez te? kérne tőle enni,az meg mondaná bocs nem szeretek főzni ?:D hol éltek?

de látni nem is talál normális pasit

nem tépik 100 fele a férfiak ez az életben,a kérdésből is érezhető:DD

se az ehhez hasonlóakat,ja de fogtok találni valami silány papucsot,de az pont jó is nektek ,mert az as szint:D férfit biztos nem

nevetséges

azt hiszitek egy jó pasi nem talál olyat aki tud is főzni?:D mindezek mellett? hát örömmel rakja sok nő a kaját a férfi elé :D

na meg sütit is tudnak,mert főzni egy dolog

sütni meg egy másik :,D

nektek meg jó a papucs inas,oszt nézhetitek hogy süt főz,csak fél év után meg jön az álmodozás,meg a megcsalás :D kár vergődni...

2015. máj. 29. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!