Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmaid nője -1?
Férfiakhoz szól a kérdésem:
Tegyük fel megtalálod álmaid nőjét, aki elfogad úgy, ahogy vagy, és olyan, amilyennek elképzelted (külsőre, belsőre, mindenhogy). De mivel senki nem tökéletes, egy dologban "hibádzik": nem tud és nem is akar megtanulni főzni.
Így is kellene vagy ez főbenjáró bűn?
Köszönöm a válaszaitokat!
Szia!
Nagyon sok ilyen van, ahol a férfi főz, mert tud, és szeret is. Olykor mégis a nő föz valami szart, de akkor az is jó, mert a férfinak is jöhet olyan közbe, hogy nem tud főzni valami miatt az nap. De ha már főz, akkor főzzön rád is, mert amit művelsz elmondásod szerint az rendkivül káros és komoly anyagcserezavaraid lehetnek tőle, annak meg mind tudjuk, hogy mi a vége.
Említették a papucs férj teóriát, hát ez csak megbecsülés kérdése.
Két nő beszélget: Képzeld a férjem egy papucs.
Mire a másik: Sajnállak, tudod az én férjem nagyon rendes, még főz is rám! Boldog vagyok hogy vele élhetek.
Érzitek a különbséget?
Én párkapcsolatban élek, a barátom fantasztikusan tud főzni, én mielőtt találkoztunk sajnos egy rántottát is képes voltam elrontani.
Őszintén megmondom, nem szeretek főzni, és nem is igazán tudok finoman főzni. Ettől függetlenül igyekszem megtanulni, és a párom lelkesen tanít (tök szexi, amikor egy férfi tud főzni).
Én olyan családban nevelkedtem, ahol azért megvoltak az "alapvető" férfi és női szerepek, noha apukám ugyanúgy besegített néha a főzésben vagy a takarításban, és anyukám is ugyanúgy lenyírta a füvet vagy lemosta a kocsit néha.
Szerintem nem főbenjáró bűn, hogy nem tudsz főzni, de az igen, hogy zsigerből elutasítod azt, hogy egyáltalán próbálkozz.
22/L
"tök szexi, amikor egy férfi tud főzni"
Ilyen perverz nőket...:p
Még a kajában is a szexet látják...főzni meg nuku.:/
Ajánlom neketek a vastagkolbászt!:*
„Ne verje ki, ne rázza ki, Erikával szívassa ki!” :D
Szerintem ha valaki így élből elutasítja a fejlődés lehetőségét esetleg a párját megfosztja egy finom vacsitól az simán önző. Szerintem csak egy kis kényszerfőzőtábor kellene neked :D
Mi az, hogy megfosztom a páromat egy finom vacsitól?
A munkámat, a többi hobbimat hagyjam ott, hogy csináljak olyat, amit nem szeretnék csinálni?
Én nemhogy a páromat, de senkit nem kényszerítenék, hogy olyat csináljon, amit nem élvez, és csak időpazarlásnak tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!