Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álmaid nője -1?

Figyelt kérdés

Férfiakhoz szól a kérdésem:

Tegyük fel megtalálod álmaid nőjét, aki elfogad úgy, ahogy vagy, és olyan, amilyennek elképzelted (külsőre, belsőre, mindenhogy). De mivel senki nem tökéletes, egy dologban "hibádzik": nem tud és nem is akar megtanulni főzni.

Így is kellene vagy ez főbenjáró bűn?

Köszönöm a válaszaitokat!

2015. máj. 29. 18:13
 41/96 anonim ***** válasza:
32%

Hu, vannak jó hozzászólások, pl 32 díjat is érdemelne!

Először főzni nem akarsz, utána már a takarítás is degradálni fog... De a férfi az gürcöljön, follyon ki a szeme a sok melótól és zsákostul hordja haza a pénzt, mert ugye bár ő a CSALÁDFENNTARTÓ, ez a dolga.

Szánalmas, lusta, kényes pcsákkal van tele a világ!

2015. máj. 29. 19:22
 42/96 anonim ***** válasza:
74%
Ilyenekkel van tele a világ, ezek mehetnek ki prostinak, másra nem valók.;)
2015. máj. 29. 19:26
 43/96 A kérdező kommentje:

Imádok takarítani. Fürdő, wc, konyha, tepsi, lábas, akármi dzsuva. Megszerelem a számítógépeket, kifestem a szobát.

Múlt hétvégén kigletteltem a fürdőt és felraktam a szúnyoghálókat.

Sőt, egy porszemet sem kellene a férfinak letörölnie, de a főzés agybomlasztóan unalmas.

2015. máj. 29. 19:28
 44/96 anonim ***** válasza:
13%

Kérdező, téged a főzés nem èrdekel, a főzésre nem pazarlod az idődet,

Engem meg te nem érdekelsz, én olyan nőre nem pazarlom az időmet, akit nekem kell etetnem. Sülne le az olyan nőknek a képéről a bőr, akik behúzzák maguk alatt a széket és várják, hogy a férfi eléjük tegye a tányért...

Ágálhatsz itt akármeddig, attól még háziasszonként, családanyaként bukta vagy/leszel. Dugni jó az ilyen, többre nem. Családot ilyennel nem lehet alapítani. Kitartott pcsa.

2015. máj. 29. 19:29
 45/96 A kérdező kommentje:

És akkor én miért pazaroljam az időmet olyan férfira, akit NEKEM kell etetnem?

Elvihetem étterembe, ha akarja.

2015. máj. 29. 19:32
 46/96 anonim ***** válasza:
85%

"Sülne le az olyan nőknek a képéről a bőr, akik behúzzák maguk alatt a széket és várják, hogy a férfi eléjük tegye a tányért..."

Hogy neked sülne le a pofádról a bőr, amiért neked derogál ez, de fordítva meg teljesen természetes alapkövetelménynek gondolod, hogy a nő kiszolgáljon téged. Aztán mire fel???

2015. máj. 29. 19:34
 47/96 anonim ***** válasza:
42%

Jézus...

Attól, hogy te készíted el, még nem te eteted.

Ez a fogalom, akkor lenne érvényes, ha a te pénzedből enne.

2015. máj. 29. 19:35
 48/96 anonim ***** válasza:
Igen, életszerű, hogy munka után minden nap étteremben akarok vacsorázni...
2015. máj. 29. 19:36
 49/96 A kérdező kommentje:
Az én pénzemből enne. Szerinted kiéből, lopom a kaját?
2015. máj. 29. 19:36
 50/96 anonim ***** válasza:
64%

Na ezért nem szabad a gyk-s pasikból kiindulni. Rugalmatlanok, maradiak. Aztán csodálkoznak, hogy nem találnak nőt maguknak.

Jelentem, elég jó nő vagyok, és nem tudok főzni. Azaz egy kicsit igen, például egy bolognait összedobok, ha kell, de már egy fasírtot nem tudok bekeverni.

És nem is akarok. A mindennapi főzés unalmas, időrabló, ezer és egy jobb foglalatosságot ki lehet találni nála. Úgyhogy nem főtök, csak ha nagyon muszáj. Bár általában akkor is inkább rendelek valamit.

Az itteni pasik számára állítólag nem vagyok igazi nő. De kit érdekel?

Soha nem okozott még gondot ez a tulajdonságom. Sem az ismerkedésnél, sem párkapcsolatban. Persze először mindenki rácsodálkozott. Ez érthető, hiszen a legtöbb lány nem jelenti ki, hogy ő nem szeret főzni - még akkor se, ha egyébként így van. De utána mindenki elfogadta.

Most olyan párkapcsolatban élek, ahol a főzés alapvetően férfimunka. Problem? Ettől még abszolút teljes értékű nő vagyok.

És soha nem állnék le olyannal, akinek csak szakácsnőnek kellek.

2015. máj. 29. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!