Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmaid nője -1?
Férfiakhoz szól a kérdésem:
Tegyük fel megtalálod álmaid nőjét, aki elfogad úgy, ahogy vagy, és olyan, amilyennek elképzelted (külsőre, belsőre, mindenhogy). De mivel senki nem tökéletes, egy dologban "hibádzik": nem tud és nem is akar megtanulni főzni.
Így is kellene vagy ez főbenjáró bűn?
Köszönöm a válaszaitokat!
Nőként én is furcsának találom,ahogy erről a kérdésről vélekedik a Kérdező.Nem azért,mert valamit nem tud megcsinálni,hanem mert nem is akarja megcsinálni.Sok dolgot nem szeretünk az életben,de megtesszük,egyrészt mert a muszáj nagy úr,másrészt mert a végeredmény mindenkit kárpótol.Mondjuk például azért szeretek kitakarítani,mert utána öröm nézni a tisztaságot.Szeretek rendet rakni,mert jólesik nézni a végén,hogy rend van körülöttem.Szeretek főzni,mert kikapcsol,és mert ha végzek vele,a kulináris élmény maradandó számomra is,meg annak is,akiről jelképesen gondoskodtam ilyen formában.
Persze ha kifogsz valami kőgazadag pasit,akkor mindezek nyilván érvényüket vesztik.Bár engem akkor is zavarna,hogy műkaján élek,vagy hogy soha nem én csinálom azt,amit eszünk,hogy hiányzik belőlem a kreativitás.Ami nálam kulcsszó.
De érted, nem tudok kreatív lenni olyanban, ami nem érdekel.
Ráadásul a főzés nem kárpótol engem, mert a végeredmény fos. Próbáltam, tömény, ehetetlen fos.
Azt még mindig nem értem, miért kéne nekem gazdag pasi.
"Szeretek főzni,mert kikapcsol,és mert ha végzek vele,a kulináris élmény maradandó számomra is,meg annak is,akiről jelképesen gondoskodtam ilyen formában."
Ez mind szép és jó, de mit nem lehet azon érteni, hogy nem az erőssége a főzés és nem is szereti? Te szeretsz úszni, hegyet mászni, olvasni, autót szerelni vagy bútorokat összerakni stb? Nem szerethetünk mindent.
Hihetetlen csőlátásban szenved néhány ember itt. :(
Az úszást hasonlítod össze a kajálással?
Az úszás nem alap dolog.
De a főzés az...nehogy már szalámikon, vagy éttermi kajákon éljünk!
"Az úszást hasonlítod össze a kajálással?
Az úszás nem alap dolog.
De a főzés az...nehogy már szalámikon, vagy éttermi kajákon éljünk!"
A főzés sem.
Miért kellene éttermi kajákon élned? Létezik olyan, hogy konyha és feltehetőleg van kettő kezed.
biztos....
mit árul el rólam ,és kit nézek én le? vagy mi van ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!