Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmaid nője -1?
Férfiakhoz szól a kérdésem:
Tegyük fel megtalálod álmaid nőjét, aki elfogad úgy, ahogy vagy, és olyan, amilyennek elképzelted (külsőre, belsőre, mindenhogy). De mivel senki nem tökéletes, egy dologban "hibádzik": nem tud és nem is akar megtanulni főzni.
Így is kellene vagy ez főbenjáró bűn?
Köszönöm a válaszaitokat!
Lol, bébi, nem csökött atlétatrikós 80 IQ-s macsókkal kellene kezdeni, és akkor nem futnál bele olyan fickókba, akik a főzésen mérik a nő értékét.
Engem pl. még egy csajomnál sem befolyásolt, hogy tud-e főzni. Tudok én magamra.
Csak azért kérdeztem, mert sok férfi írta, hogy milyen könnyű a nőknek párt találni, de eddig senki nem mondta meg a nő fogalmát. Tehát az is beletartozik, hogy tud főzni.
De azt nem értem, hogy ha én elfogadok valakit úgy, ahogy van, az nekem nem jár vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!