Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álmaid nője -1?

Figyelt kérdés

Férfiakhoz szól a kérdésem:

Tegyük fel megtalálod álmaid nőjét, aki elfogad úgy, ahogy vagy, és olyan, amilyennek elképzelted (külsőre, belsőre, mindenhogy). De mivel senki nem tökéletes, egy dologban "hibádzik": nem tud és nem is akar megtanulni főzni.

Így is kellene vagy ez főbenjáró bűn?

Köszönöm a válaszaitokat!

2015. máj. 29. 18:13
 21/96 anonim ***** válasza:
14%
Mert ez ilyen dolog.Hogy néz az ki, hogy én főzök a nő meg döglik az ágyban?
2015. máj. 29. 18:51
 22/96 A kérdező kommentje:
Miért, az normális, hogy te döglesz?
2015. máj. 29. 18:55
 23/96 anonim ***** válasza:
73%

Férfit kell keresni és nem szexista nyomorékokat :)

Miért a nő dolga lenne? Régen volt a nő dolga, mivel nem jártak dolgozni. Manapság már a nők is dolgoznak napi 8-12 órában, persze a házimunkát igy is mi végezzük, nem ? Nagy francot. Mi kell a főzéshez? Kéz meg ész. Nektek melyik nincs meg a kettő közül drága férfiak?

2015. máj. 29. 18:57
 24/96 anonim ***** válasza:
Mondjuk...de lehetek máshol is,míg te főzöl.;)
2015. máj. 29. 19:00
 25/96 anonim ***** válasza:
57%

mivan? tehát egy lusta trehány nő,aki nem képes összedobni semmit,szerinted dugáson kívül mi lenne még?:D búcsú puszi,mert lovag vagyok...oszt haladás.

"álmaim nője" persze...lol

2015. máj. 29. 19:00
 26/96 anonim ***** válasza:
65%
Szóval, ha gyereked születik te otthon döglesz egész nap gyesen, a gyerek kb. az egész napon át alszik és akkor még el várod, hogy a férjed haza ér melóból és még főzzön is neked ? :DDDD nekem kicsit abszurd elképzelés
2015. máj. 29. 19:01
 27/96 anonim ***** válasza:
27%

Jogerős.:P

2015. máj. 29. 19:02
 28/96 anonim ***** válasza:
94%
Ki mondta, hogy én leszek otthon a gyerekkel? Manapság már férfiak otthon maradhatnak.
2015. máj. 29. 19:02
 29/96 anonim ***** válasza:
77%
25? Ja szal neked egy nő nem társ, hanem cseléd + szexrabszolga. gratulálok.
2015. máj. 29. 19:03
 30/96 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekelne, legfeljebb egy héten át esszük a paprikást/pacalt/pörköltet stb amit én főzök, mert mindennap tuti nem állnék neki :D
2015. máj. 29. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!