Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmaid nője -1?
Férfiakhoz szól a kérdésem:
Tegyük fel megtalálod álmaid nőjét, aki elfogad úgy, ahogy vagy, és olyan, amilyennek elképzelted (külsőre, belsőre, mindenhogy). De mivel senki nem tökéletes, egy dologban "hibádzik": nem tud és nem is akar megtanulni főzni.
Így is kellene vagy ez főbenjáró bűn?
Köszönöm a válaszaitokat!
Közös pénzből, vagy az ő pénzéből.
Vagy te akarod majd eltartani a pasidat?
65% nyugodjál le kérlek, nem kell a hiszti :)
Írtam fent, hogy BESEGÍTEK boldogan. Mond csak, ha neked kéne felfúrni a polcot, vagy lecserélni a villanykapcsolót, amíg én a f-omat verem a kanapén, akkor mosolyognál? Nem hiszem. De miután megetted a főztömet, azután te is pirospozsgás arccal, önelégülten büfikéznél az asztalnál :)
"Közös pénzből, vagy az ő pénzéből.
Vagy te akarod majd eltartani a pasidat?"
Elképzelhetetlennek tartom a közös pénzt.
Miért ne tarthatnám el a pasimat? Törvény tiltja?
ilyet kijelenteni hogy nem is akar megtanulni főzni...
a hozzáállásod miatt nem állnék veled szóba.
az alap feladatok el kell tudnia látni a férfinek is és a nőnek is és ez elég alap dolog. nem csoda hogy megy a háború de a kezdeti megbotránkoztatás után jókat mulatok a furfangosan odamondott igazságokon.
Nő vagyok. Szánalmasak vagytok, ha nem tudtok főzni és ezt még teljesen helyénvalónak is tartjátok. (Azért többesszám, mert látom, itt néhányan egyet értenek a kérdezővel)
Hogy miért ez a véleményem, nem magyarázom meg, igazi nőnek ezen nincs mit magyarázni, olyannal meg nem harcolok, akinek nincs hozzá fegyvere.
De ez miért olyan fura? Ha azt mondanám, menjünk el horgászni vagy barlangászni vagy táncolni, és nem lenne kedved, nem erőltetném. Akkor a főzést miért kell?
Ugyanilyen hevesen tiltakozom a hegymászás ellen - evvel nincs baj?
"neked kéne felfúrni a polcot, vagy lecserélni a villanykapcsolót, amíg én a f-omat verem a kanapén, akkor mosolyognál"
Jaaa értem. Szóval azok a férfimunkák, amiket jó esetben is kéthavonta (de inkább félévente) kell csinálni, amit meg napi 3X az meg a nő dolga. Tudod mit? Főzzél te, én meg szerelgetek villanykapcsolót meg felfúrom a polcot. Nekem is van kezem. Na ez már mindjárt nem tetszik, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!