Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álmaid nője -1?

Figyelt kérdés

Férfiakhoz szól a kérdésem:

Tegyük fel megtalálod álmaid nőjét, aki elfogad úgy, ahogy vagy, és olyan, amilyennek elképzelted (külsőre, belsőre, mindenhogy). De mivel senki nem tökéletes, egy dologban "hibádzik": nem tud és nem is akar megtanulni főzni.

Így is kellene vagy ez főbenjáró bűn?

Köszönöm a válaszaitokat!

2015. máj. 29. 18:13
 51/96 anonim ***** válasza:
54%

Közös pénzből, vagy az ő pénzéből.

Vagy te akarod majd eltartani a pasidat?

2015. máj. 29. 19:39
 52/96 anonim ***** válasza:
100%
utolsóval teljesen egyetértek. Főzzön az, aki szeret...
2015. máj. 29. 19:40
 53/96 anonim ***** válasza:
26%

65% nyugodjál le kérlek, nem kell a hiszti :)

Írtam fent, hogy BESEGÍTEK boldogan. Mond csak, ha neked kéne felfúrni a polcot, vagy lecserélni a villanykapcsolót, amíg én a f-omat verem a kanapén, akkor mosolyognál? Nem hiszem. De miután megetted a főztömet, azután te is pirospozsgás arccal, önelégülten büfikéznél az asztalnál :)

2015. máj. 29. 19:40
 54/96 A kérdező kommentje:

"Közös pénzből, vagy az ő pénzéből.

Vagy te akarod majd eltartani a pasidat?"

Elképzelhetetlennek tartom a közös pénzt.

Miért ne tarthatnám el a pasimat? Törvény tiltja?

2015. máj. 29. 19:43
 55/96 anonim ***** válasza:
49%

ilyet kijelenteni hogy nem is akar megtanulni főzni...

a hozzáállásod miatt nem állnék veled szóba.

az alap feladatok el kell tudnia látni a férfinek is és a nőnek is és ez elég alap dolog. nem csoda hogy megy a háború de a kezdeti megbotránkoztatás után jókat mulatok a furfangosan odamondott igazságokon.

2015. máj. 29. 19:45
 56/96 anonim ***** válasza:
41%

Nő vagyok. Szánalmasak vagytok, ha nem tudtok főzni és ezt még teljesen helyénvalónak is tartjátok. (Azért többesszám, mert látom, itt néhányan egyet értenek a kérdezővel)

Hogy miért ez a véleményem, nem magyarázom meg, igazi nőnek ezen nincs mit magyarázni, olyannal meg nem harcolok, akinek nincs hozzá fegyvere.

2015. máj. 29. 19:46
 57/96 A kérdező kommentje:

De ez miért olyan fura? Ha azt mondanám, menjünk el horgászni vagy barlangászni vagy táncolni, és nem lenne kedved, nem erőltetném. Akkor a főzést miért kell?

Ugyanilyen hevesen tiltakozom a hegymászás ellen - evvel nincs baj?

2015. máj. 29. 19:47
 58/96 anonim ***** válasza:
100%

"neked kéne felfúrni a polcot, vagy lecserélni a villanykapcsolót, amíg én a f-omat verem a kanapén, akkor mosolyognál"

Jaaa értem. Szóval azok a férfimunkák, amiket jó esetben is kéthavonta (de inkább félévente) kell csinálni, amit meg napi 3X az meg a nő dolga. Tudod mit? Főzzél te, én meg szerelgetek villanykapcsolót meg felfúrom a polcot. Nekem is van kezem. Na ez már mindjárt nem tetszik, mi?

2015. máj. 29. 19:48
 59/96 anonim ***** válasza:
100%
Azért az "igazi nő = szakácsnő" kijelentéssel erősen vitatkoznék.
2015. máj. 29. 19:51
 60/96 A kérdező kommentje:
Azt nem tartjátok gáznak, hogy az a nő nem jöhet szóba, aki nem tud titeket megetetni? Gazdit kerestek vagy társat?
2015. máj. 29. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!