Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a mai nőkkel?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy egyszerűen azt érzem rajtuk, hogy a NŐ jelzőtől teljesen eltávolodtak a mai lányok? Okolható ezért a feminizmus? Ti is észrevettétek, hogy teljesen kiléptek a lányok abból a szerepből, ami miatt NŐ-vé tudnának válni?
Szerintem attól, hogy valakinek a neme férfi vagy nő, még nem biztos, hogy az egy FÉRFI avagy NŐ. FÉRFIVÉ vagy NŐVÉ válni szokás, amelyet egy életút, attitűd alakít ki. Én azt érzem, hogy ez sok embernél valahol elveszett. A férfiaknál is és a nőknél is. De engem most a női oldal érdekelne. Kinek mi a véleménye, meglátása, tapasztalata?
Amúgy kedves pasik foghatjátok a nyámnyila viselkedéseteket, a "páwaságot", "anyagi kicsi fiacskája" életet a nőkre, hogy mi rontottuk el, meg hogy mi nem engedjük, hogy kinyissátok előttünk az ajtót! DE! Ti magatoktól lesztek nyámynilák, ti döntötök így, azért nem engedjük, hogy kinyissák előttünk az ajtót, mert anyuci nem arra tanított, hanem hogy kinyalják utolsó vérig a popótokat és még mielőtt az anyukákra fognátok ezt a dolgot, egy családban általában van egy APA is, aki nevelhetné a gyereket, csak gondolom apuci lusta és anyucira hagyja, ő pedig nem olyan kemény, férfikézre is szükség lenne! A lányok azért lettek keményebbek, mert a pasik, ha nincsenek rákényszerítve, akkor 3
2014. aug. 26. 19:15
82/155 anonim válasza:
latod ilyenek vegett osztottalak:
‘’Nem lehet a férfiakban megbízni.‘’
szted ez nem belenk rugas? ;)
2014. aug. 26. 19:15
83/155 anonim válasza:
30 éves korukban is magatehetetlen kis rinyagépek maradnak, akiknek se nőjük és néhai munkái vannak, mert kényelmesen kiszolgáltatják magukat! A csajok is nőnek, cseperednek, ilyen pasi senkinek nem kell és mivel a pasik eltunyultak, így a csajoknak a férfiasabb dolgokat is maguknak kell intézniük! Ennyi csak! Nem a feminizmus meg férfiasodás meg egyéb hülyeségek meg hogy miattunk mosódnak össze a vonalak...
2014. aug. 26. 19:17
84/155 anonim válasza:
82-es: Hát ahhoz képest, hogy én mit kaptam a férfinemtől, ez langyos p|cs@füst.
79-es: És én azt honnan tudjam, hogy pl. azért nyitja ki nekem valaki az ajtót, mert azt hiszi, hogy fogyatékos vagyok, vagy csak szimpla előzékenységből?
2014. aug. 26. 19:18
85/155 anonim válasza:
Én bírom, ha előttem kinyitják az ajtót, meg udvariasak a pasik, de manapság csak azt látom, hogy beszaladnak előttem.... ez nem feminizmuson alapszik, hanem kialakult viselkedés, úgy látta a gyerek, hogy természetes, hogy a csajra zárjuk az ajtót! Nem tanult illemet...
2014. aug. 26. 19:20
86/155 anonim válasza:
83-mas: Ez az, és mire odaérünk, hogy segítséget kellen kérni, akkor meggondoljuk, hogy hát tényleg akarunk-e vesződni azzal a díszpéldánnyal, vagy megoldjuk magunk, mert sokszor már azt is elvárják, hogy egy kerékcseréért vágjunk magunkat gerincre nekik, tehát sokszor nem valódi segítségként, hanem üzletként tekintenek a dologra. Régen volt is egy ilyen kérdés, hogy ha látod, hogy egy nőt molesztálnak, akkor segítesz-e nekik, és sokan azt írták, hogy igen, de akkor minimum egy telefonszámot, vagy randid elvárnak a nőtől. Hát b@ßßák meg, ez már nem segítség, hanem üzlet.
2014. aug. 26. 19:21
87/155 sz0tyi válasza:
63% elég szélsőséges példát hozol fel egy általános jelenségre. Fogyatékos vagy, hát ez van, de itt most egész másról van szó ám.
2014. aug. 26. 19:23
88/155 anonim válasza:
megtehetném,téged nem volna nehéz,de itt én vagyok az egyetlen aki törődik veled... :)
sajnos az ecsetfejűek eléggé elszaporodtak,de az ebola is terjed :)) de te 69es meg a fajtád,olyan férfit akar aki kemény férfias, mégis egyenlőnek tekinti azt a gyenge embert aki vagy.Ilyen nincs :) aki erős az másokon erős,aki erős az nem gyengeséget mutat.
2014. aug. 26. 19:24
89/155 sz0tyi válasza:
69% csupa önellentmondás amiket írsz -folyamatosan. Ráadásul csupa frusztrált sárdobálás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!