Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a mai nőkkel?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy egyszerűen azt érzem rajtuk, hogy a NŐ jelzőtől teljesen eltávolodtak a mai lányok? Okolható ezért a feminizmus? Ti is észrevettétek, hogy teljesen kiléptek a lányok abból a szerepből, ami miatt NŐ-vé tudnának válni?

Szerintem attól, hogy valakinek a neme férfi vagy nő, még nem biztos, hogy az egy FÉRFI avagy NŐ. FÉRFIVÉ vagy NŐVÉ válni szokás, amelyet egy életút, attitűd alakít ki. Én azt érzem, hogy ez sok embernél valahol elveszett. A férfiaknál is és a nőknél is. De engem most a női oldal érdekelne. Kinek mi a véleménye, meglátása, tapasztalata?

24/F

2014. aug. 26. 15:56
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/155 anonim ***** válasza:
100%
67-es: Ha tudjátok azt, hogy valakinek mentális, lelki vagy akármilyen gondjai vannak, választhattok, hogy vagy belerúgtok, vagy megpróbáltok segíteni. Nos, én miért ne rugdossalak titeket, ha szintén belémrúgtok?
2014. aug. 26. 18:58
 72/155 sz0tyi ***** válasza:
69 Te Drága mi alapján jutottál erre a következtetésre velem kapcsolatban?
2014. aug. 26. 18:59
 73/155 anonim ***** válasza:
Azért, mert a földön fekvőbe rúgtok.
2014. aug. 26. 19:02
 74/155 anonim ***** válasza:

micsoda vihar !:) de az eső után terem a gyümölcs.És milyen édes.

Én nem személyeskedtem,sőt engem nem is bántottál soha 63%os csak én olyan jó ember vagyok hogy adtam a 43asnak egy kis felületet,a támadásra.Amit kihasznált.Túl könnyű sajnos átlátni rajtad :)

De látod az embereknek nincs szívük,a maguk baja érdekli őket.És nő társad is a közöny mocskába süllyedt veled kapcsolatban.Nem szörnyű?

én segítő jó ember vagyok,szerintem ha bosszúra vagy éhes,azt ne gyenge szívvel tedd,veled sem volt senki kegyes.:)

2014. aug. 26. 19:03
 75/155 A kérdező kommentje:

Furcsa, de körülbelül erre számítottam, talán ha 2 válaszadó volt, aki a nagymegmondások közepette meg tudta határozni a saját nemi szerepét. Én azt gondolom, hogy a mai nőknek fogalmuk sincs arról, mit is kéne kezdeniük az életükkel, nem tudják hol a helyük, mert ezt neveli beléjük a feminizmus. Óriaái hazugság az egész, férfi értékeket ad a nők kezébe, melyben a nők azt képzelik, hogy jobb nők lesznek, pedig pont a nőiségüket vesztik el. Amíg a nők versenyezni akarnak a férfiakkal és lenyomni őket mindenben (ez is a feminizmus hatása), addig nem lesz harmónia sehol, mivel nem engedik a férfinak, hogy kibontakozhassék.

Talán a 69%-os mondta, hogy fejlődünk, beton van a talpunk alatt stb. Ezt a férfiaknak köszönhetjük. Most elmondom mit gondolok: Sok nő azt hiszi, hogy ő az élet előrevivője, a férfi pedig csak elvan és megtermékenyít,talán mondta is itt valaki. Nos, én azt gondolom, ez brutális tévedés. Ugyanis a világ előbbre jutásában mindkét nem szerepet játszik. Az építő tevékenység, az anyagi dolgok fejlesztése lenne a férfiak dolga, ahová a nők manapság már betolakodtak. A nők dolga lenne a társadalmi szintű fejlesztés, a nevelés, a kihordás. A két nem ezáltal egymást segíti. A férfi az anyagi oldalról, ami egyben a nőnek is jó, a nő a társadalmi, érzelmi oldalról, ami a férfinak is jó. Namármost, ha a nők ezt a szerepet mellőzik és betolakodnak a férfiak szerepei közé, elvész az egyensúly, és én ezt látom manapság. Rosszul nevelt gyerekekből rossz felnőttek és kész is a káosz. Nem a férfiak rontották el a dolgot, maximum ott, amikor engedték a nőket feladni a szerepüket, a nemi szerepükből egyértelműen következő feladataikat. Én azt látom, hogy a nők óriásit változtak, míg a férfiak szinte semmit, tehát az egyensúly megborulása 60%-ban a nők lelkén szárad. Nem vagyok nőgyűlölő, sőt, de ez tény és amíg nem ismerik fel, addig csak rosszabb lesz a helyzet. Most biztos írni fog sok nő, hogy mit képzelek de a nagy felháborodás csak az én igazamat fogja megerősíteni, sajnálom.

2014. aug. 26. 19:08
 76/155 anonim ***** válasza:
Apollyon: És te erre büszke vagy? Na tessék, add meg már nekem a kegyelemdöfést! Írj nekem valami megalázót, és fejezd be, semmisíts meg!!!!!!!!
2014. aug. 26. 19:09
 77/155 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Nem lehet a férfiakban megbízni. Talán lennék olyan kegyes, hogy kihordjam, megszüljem és felneveljem a gyerekeiteket, magam teljes mértékben kiszolgáltatva anyagilag, ha nem lennétek megbízhatatlanok, ha garantálni tudnátok azt, hogy soha nem rúgjátok fel a családot egy fiatalabb nemiszervért, de nem tudjátok. Innentől kezdve minden jóhiszeműség megszűnik.
2014. aug. 26. 19:11
 78/155 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul azért, mert mi szavazhatunk például, ezért lett sok fiatal pasi "páwa"? :D
2014. aug. 26. 19:11
 79/155 sz0tyi ***** válasza:

70... Tehát értsem ezt úgy, hogy amikor veled vitatkozom akkor a te érveidet én keressem ki valahonnan? Esélyegyenlőség biztosítása valóban nem egyenlő a hátrányos megkülönböztetéssel, ügyesen írod. Valójában majdnem ellentétes fogalmak. Nem arról van szó, hogy labdába sem rúghatnak, hanem szimpla előzékenység ez a dolog. Hogy miben jobbak a nők? hát guglizd ki. Ez most nem kapcsolódik szorosan a témához egyébként sem, nem az volt a téma, hogy a nők nem jók, amit én most meg kell cáfoljak.

Az utolsó mondataidban ezek szerint megint azonosítod a nőiséget-nőiességet valami degradálásfélével, pedig pont nem erről volt szó.

2014. aug. 26. 19:14
 80/155 anonim ***** válasza:
100%
Az én életemet pl. eddig csak nehezítették a férfiak, ezt be is vallom, szóval miért próbáljak egy totálisan megbízhatatlan, kiszámíthatatlan egyénre támaszkodni, miközben lehetek teljesen önálló is?
2014. aug. 26. 19:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!