Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a mai nőkkel?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy egyszerűen azt érzem rajtuk, hogy a NŐ jelzőtől teljesen eltávolodtak a mai lányok? Okolható ezért a feminizmus? Ti is észrevettétek, hogy teljesen kiléptek a lányok abból a szerepből, ami miatt NŐ-vé tudnának válni?

Szerintem attól, hogy valakinek a neme férfi vagy nő, még nem biztos, hogy az egy FÉRFI avagy NŐ. FÉRFIVÉ vagy NŐVÉ válni szokás, amelyet egy életút, attitűd alakít ki. Én azt érzem, hogy ez sok embernél valahol elveszett. A férfiaknál is és a nőknél is. De engem most a női oldal érdekelne. Kinek mi a véleménye, meglátása, tapasztalata?

24/F

2014. aug. 26. 15:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/155 anonim ***** válasza:
21%
Megtanulták,hogy a vaginájuk mindenre feljogosítja őket. Rájuk nem érvényesek a törvények, úgy építik le a férfiakat ahogy akarják.
2014. aug. 26. 16:34
 32/155 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, szeretem, ha kapok ezt-azt, például szökőévente ünnepektől függetlenül virágot, apróságot. Szeretnék dolgozni majd gyerek mellett is, együtt szeretném a barátommal felépíteni a dolgainkat. Adok magamra, szeretem az elismerő tekinteteket, de soha nem kihivalkodó a megjelenésem. Mosok, főzök, takarítok, igyekszem a barátomnak a kedvenceit főzni. Ezen kívül értek az autókhoz, házat festek (természetesen nem hivatás szerűen, csak rokonoknak, barátoknak), mert szeretek és tudok is, emellett tudok szerelni is, állatoknak segítek gazdához jutni és segítek az orvosi/fuvarozási költségekben. Jelenleg tanulok, 1 év múlva végzek, utána dolgozok és külön albérletbe szeretnék költözni a barátommal. Szeretem, ha a barátom meglepiket készít, mert én is szoktam neki :) Attól érzem nőnek magam, ahogy foglalkozik velem és ahogy kinyilvánítja, szeretet ad, ha szükségem van rá, ott van, ez kölcsönös! Megdicsér, ha csinosabban öltözöm.
2014. aug. 26. 16:34
 33/155 anonim ***** válasza:
60%
28-as: Nem értem, miért nme szakadnak le rólad, meg a párod festékes pólójáról. XD Lehet, hogy ezzel a hozzáállással sérted a kollektív férfi egót, vagy valami ilyesmi. XDDDD
2014. aug. 26. 16:35
 34/155 anonim ***** válasza:
60%

31-es: Hát már ne haragudj, te senkivel nem fogok szexelni csak felebaráti szeretetből.

32-es: Szóval nem szorulsz rá a párodra, de mégis van egy. Miért? Milyen pluszt ad az életedben? Nem kötözködésképpen, csak érdekel.

2014. aug. 26. 16:36
 35/155 anonim ***** válasza:
65%
Nyugi 33-as én sem értem. Még jó hogy nem ismernek engem. :D
2014. aug. 26. 16:37
 36/155 anonim ***** válasza:
Szubjektív véleményen alapul, ki mitől érzi nőnek magát. Tehát, mivel szubjektív, nem lehet objektív. Amiről pedig aligha lehet objektíven eszmecserét folytatni, kár belekezdeni.
2014. aug. 26. 16:37
 37/155 anonim ***** válasza:
75%
35-ös: Pedig ha ismernének, akkor legalább tudnák, hogy milyen az igazi nő! Aki nem azért van valakivel, mert rászorul, hanem azért, mert látja az illetőnek az emberi értékeit, és vele akar lenni. Sokszor észre sem veszik, hogy amikor totális női függésért kiáltanak, akkor a saját becsületüket is bemocskolják.
2014. aug. 26. 16:38
 38/155 anonim ***** válasza:
68%

a nők úgy viselkednek ahogy neveled őket.Azt teszik amit a gyenge férfi lélek megenged...

én házias szorgos nőt akarok magam mellé mert én vagyok a férfi,nem egy buznyák ecsetfejű bzi :) A ti gyengeségetek köszön vissza,én elérem amit akarok.:) mindenki megtalálja a helyét.

2014. aug. 26. 16:40
 39/155 anonim ***** válasza:
86%
Apollyon: Biztos találsz magadnak olyat is. Én meg az a fajta vagyok, hogy akkor se élnék egy olyannal, mint te, ha ő lenne az utolsó férfi a világon.
2014. aug. 26. 16:43
 40/155 anonim ***** válasza:
Én nem azért vagyok "multifunkcionális", mert nincs szükségem másra, szükségem van rá, érzelmileg, ha nem ér rá, én megcsinálom! Nem a pénzéért vagyok vele, nem azért, hogy kihasználjam! Értek a dolgokhoz, de meghagyom neki, csak akkor veszem elő ezt a dolgot, ha nincs a közelben vagy helyette más megcsinálja, de néha én kérem meg, hogy hagy csináljam, van kedvem hozzá :D Nem akarok egyedül lenni, szeretem a barátomat :)
2014. aug. 26. 16:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!