Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a mai nőkkel?
Miért van az, hogy egyszerűen azt érzem rajtuk, hogy a NŐ jelzőtől teljesen eltávolodtak a mai lányok? Okolható ezért a feminizmus? Ti is észrevettétek, hogy teljesen kiléptek a lányok abból a szerepből, ami miatt NŐ-vé tudnának válni?
Szerintem attól, hogy valakinek a neme férfi vagy nő, még nem biztos, hogy az egy FÉRFI avagy NŐ. FÉRFIVÉ vagy NŐVÉ válni szokás, amelyet egy életút, attitűd alakít ki. Én azt érzem, hogy ez sok embernél valahol elveszett. A férfiaknál is és a nőknél is. De engem most a női oldal érdekelne. Kinek mi a véleménye, meglátása, tapasztalata?
24/F
Kedves 24-es. Nálatok így működik. Én a ruhákat behajítom a gépbe az én cuccaim közt sosincs koszos meg foltos.
Párom viszont gyakran festékes és ha szeretné hogy kijöjjön minden akkor beáztatja ő. Mert az övé. És ahogy írtam, nem fárasztom magam. Sajnálom ha valakinek ez nem tetszik nekem ez fáradság. A párom elfogadta és nem is érdekli. Ennyi.
Miért és mi a lószerszámról papolsz, kérdező? A termész rendje? Hol voltál te az iskolai tanórákon? Bármikor is tapasztaltad, hogy mi, a "teremtés csúcsa", bármikor is leereszkedett volna odáig, hogy a természettel egyetértésben éljen? Időszámításunk előtt jó pár ezer évvel, talán, amikor még a fákon ugráltunk és vakartuk a szőrös hónaljunkat banánt majszolva. De azóta sok minden történt, kérdező bogaram. Történelem. Lapozd fel a könyveid, nézz Discoveryt vagy... vagy csak állj fel a monitor mellől és sétálj ki az utcára. Mit fogsz látni? A talpad alatt nem földút van. A növények díszelemek a kertben. A levegő, amit szívsz, tele van kipufogó gázzal. Hahó, kellj fel, cseszd meg, ez itt a huszonegyedik század. Saját törvényeink, elképzeléseink vannak. Civilázióban élünk, hé!
És hála az elménk örök ragyogásának folyamatosan fejlődünk. Szokj hozzá. Az az idő, amikor szerepekbe szexista kényszerítették a nemeket már elkopott. A liberalizmus (rengeteg más jótékony hatású eszméről ne is beszéljünk) a férfiaknak is megadta a választás lehetőségét. Még itt, ebben az elmaradott oszrágban is, amit én a drága pici hazámnak nevezek. Ma már, jó szerivel, nem fognak felkötni mert a saját nemedhez vonzódsz. Kimutathatod az érzelmeidet, foglalkozhtsz a családoddal. Válallhatsz nőiesnek titulált, ugyanakkor uniszex munkákat (ezt nem bírom elégszer hangoztatni).
Ébresztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!