Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a mai nőkkel?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy egyszerűen azt érzem rajtuk, hogy a NŐ jelzőtől teljesen eltávolodtak a mai lányok? Okolható ezért a feminizmus? Ti is észrevettétek, hogy teljesen kiléptek a lányok abból a szerepből, ami miatt NŐ-vé tudnának válni?

Szerintem attól, hogy valakinek a neme férfi vagy nő, még nem biztos, hogy az egy FÉRFI avagy NŐ. FÉRFIVÉ vagy NŐVÉ válni szokás, amelyet egy életút, attitűd alakít ki. Én azt érzem, hogy ez sok embernél valahol elveszett. A férfiaknál is és a nőknél is. De engem most a női oldal érdekelne. Kinek mi a véleménye, meglátása, tapasztalata?

24/F

2014. aug. 26. 15:56
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/155 anonim ***** válasza:
60%
49-es: Igen-igen 45%-os. Hm. :) 45%. Igen, pont én fogok a 63%-ommal magyarázkodni neked...
2014. aug. 26. 17:55
 52/155 sz0tyi ***** válasza:
47: Valami elérését az akarat megléte esetén vontam legkevésbé kétségbe a hozzászólásommal. A beidegződött illem, társadalmi norma pedig olyan jelenleg is meglévő genetikai okok miatt alakult ki, amik jelenleg is megvannak. Küzdhetsz ellene edzőteremmel, és persze vannak genetikai csavarok, de akkor is van egy általános fő fonal ami többségében igaz. És ez még mindig nem valami degradáló dolog akar lenni, ahhoz sincs köze, hogy melyik nemnek milyenek az értelmi képességei. Egyszerűen arról van szó, hogy ha egy pasi veszi a fáradtságot, hogy megadja egy nőnek azt a tiszteletet amit a nőiségének megfelelőnek érez(ennek a szociopata viselkedéshez inverz formában sincs köze), akkor egy pozitív dolgot visz a világba. Mostanában viszont egyre divatosabb elmenni az edzőterembe és elérni azt a valamit amiről írsz, és harcolni ez ellen. Szégyenné vált egy nő számára nőiesen viselkedni. Erről beszélek. Vili?
2014. aug. 26. 18:05
 53/155 anonim ***** válasza:

mit kompenzalsz ezzel amugy ?

megcsaltak? molesztaltak?

biztos van vmi lelki serulesed, amit ferfi okozott, hogy ennyire ellensegeskedsz velunk.

ez a % ozas, csak sima tema tereles.

2014. aug. 26. 18:10
 54/155 sz0tyi ***** válasza:
100%
Ááááháhááá!!! :D 51-es komoly??? A lekváros fánkom kenyerem 80% szénhidrát. NYOLCVAN!! Szóval vele ne vitatkozz! Ő itt ma a legkeményebb.
2014. aug. 26. 18:11
 55/155 sz0tyi ***** válasza:
100%
bocsánat a kenyeret akartam írni először, de rájöttem, hogy az csak 70% kb, szóval ő még nem olyan kemény
2014. aug. 26. 18:13
 56/155 anonim ***** válasza:
82%

Ha tudni akarod 63% egy magányos elkeseredett, gondokkal bajokkal küzdő nő.Akit épp eléggé bánt már a kérdésed is.

És azért ismerkednek vele,nyomorék,és ezek szerint ronda férfiak mert ő maga is az.És megreked egy szinten.:)

Ez a világ olyan amilyennek akarják,küzdötök de csak gyengébbek lesztek,amíg el nem fogadjátok magatokat....és azzal nincs gond ha valaki alárendelt.A nők nem szeretnek egy papucsot "szolgálni".De van aki mellet így érzik jól maguk..A nők könnyen befolyásolhatóak,sok férfi is,csak a nők ezt nem használják ki.

2014. aug. 26. 18:13
 57/155 anonim ***** válasza:
78%

Szotyi, a beidegződött illemről való véleményeddel nem értek egyet. A történelem során nem egyszer tettek a nők tanúbizonyságot arról, hogy korántsem törékeny virágszálak, akik védelemre szorulnak férfi társaiktól. Nem, nagyon nem értek veled egyet. Logikus volna erre alapozni, azonban korántsem helytálló. Én inkább az egymás iránti tiszteletre szavazok. Meg a vallásra. A biloógiai különbségek ezesetben... a lista végére szorulnak.

A mondanivalód második felével sem vagyok száz százalékban megelégedve. Viszont csakugyan egyetértek egy csöppet a "szégyenné válással". Tudod, hogy miért? Mert ténylegesen (kissé?) szégyenletes az a nőiesség, amilyen kép arról a társadalomban él. Titkon ugyanis, a társadalom degradálja a nőiességet. Mondd egy férfinak, hogy úgy fut, dob vagy akár viselkedik, "mint egy lány". És láss csodát - vérig lesz sértve.

2014. aug. 26. 18:16
 58/155 anonim ***** válasza:
100%
"És azért ismerkednek vele,nyomorék,és ezek szerint ronda férfiak mert ő maga is az" Nyomorék? Talán. Ronda? Na az nem vagyok. De nem kell nekem itt magyarázkodnom olyan embereknek, akik szeretnek a földön fetrengőbe rúgni még egyet, tudod? Pont az olyan pasik tettek tönkre, mint te, ezért nem is nézem semmibe az olyanokat, mint te.
2014. aug. 26. 18:23
 59/155 anonim ***** válasza:

jaj szegenykem, talan ha nem kuldtel volna el minden pasit itt a busba, akkor nem nyal vissza a fagyi.

most meg sajnaltasd magad :) probalj hatni a lelkunkre.

2014. aug. 26. 18:28
 60/155 anonim ***** válasza:
70%
Tudjátok mit, pasik? És most az összes pasinak üzenem, akinek itt van és azoknak is, aki nincs itt. Legyetek büszkék arra, ha egy nőt sikerül tökretenni, kihasználni, molesztálni, szexuálisan bántalmazni, aztán pedig ha már a padlón van, akkor tegyetek szemrehányást, hogy mekkora nyomorék, mennyire magányos és ronda, és milyen idióta, hogy miért nem lép még tovább. Ez az, veregessétek magatokat és egymást vállon, engem elvesztettetek, ennyi.
2014. aug. 26. 18:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!