Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a mai nőkkel?
Miért van az, hogy egyszerűen azt érzem rajtuk, hogy a NŐ jelzőtől teljesen eltávolodtak a mai lányok? Okolható ezért a feminizmus? Ti is észrevettétek, hogy teljesen kiléptek a lányok abból a szerepből, ami miatt NŐ-vé tudnának válni?
Szerintem attól, hogy valakinek a neme férfi vagy nő, még nem biztos, hogy az egy FÉRFI avagy NŐ. FÉRFIVÉ vagy NŐVÉ válni szokás, amelyet egy életút, attitűd alakít ki. Én azt érzem, hogy ez sok embernél valahol elveszett. A férfiaknál is és a nőknél is. De engem most a női oldal érdekelne. Kinek mi a véleménye, meglátása, tapasztalata?
24/F
mit kompenzalsz ezzel amugy ?
megcsaltak? molesztaltak?
biztos van vmi lelki serulesed, amit ferfi okozott, hogy ennyire ellensegeskedsz velunk.
ez a % ozas, csak sima tema tereles.
Ha tudni akarod 63% egy magányos elkeseredett, gondokkal bajokkal küzdő nő.Akit épp eléggé bánt már a kérdésed is.
És azért ismerkednek vele,nyomorék,és ezek szerint ronda férfiak mert ő maga is az.És megreked egy szinten.:)
Ez a világ olyan amilyennek akarják,küzdötök de csak gyengébbek lesztek,amíg el nem fogadjátok magatokat....és azzal nincs gond ha valaki alárendelt.A nők nem szeretnek egy papucsot "szolgálni".De van aki mellet így érzik jól maguk..A nők könnyen befolyásolhatóak,sok férfi is,csak a nők ezt nem használják ki.
Szotyi, a beidegződött illemről való véleményeddel nem értek egyet. A történelem során nem egyszer tettek a nők tanúbizonyságot arról, hogy korántsem törékeny virágszálak, akik védelemre szorulnak férfi társaiktól. Nem, nagyon nem értek veled egyet. Logikus volna erre alapozni, azonban korántsem helytálló. Én inkább az egymás iránti tiszteletre szavazok. Meg a vallásra. A biloógiai különbségek ezesetben... a lista végére szorulnak.
A mondanivalód második felével sem vagyok száz százalékban megelégedve. Viszont csakugyan egyetértek egy csöppet a "szégyenné válással". Tudod, hogy miért? Mert ténylegesen (kissé?) szégyenletes az a nőiesség, amilyen kép arról a társadalomban él. Titkon ugyanis, a társadalom degradálja a nőiességet. Mondd egy férfinak, hogy úgy fut, dob vagy akár viselkedik, "mint egy lány". És láss csodát - vérig lesz sértve.
jaj szegenykem, talan ha nem kuldtel volna el minden pasit itt a busba, akkor nem nyal vissza a fagyi.
most meg sajnaltasd magad :) probalj hatni a lelkunkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!