Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a mai nőkkel?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy egyszerűen azt érzem rajtuk, hogy a NŐ jelzőtől teljesen eltávolodtak a mai lányok? Okolható ezért a feminizmus? Ti is észrevettétek, hogy teljesen kiléptek a lányok abból a szerepből, ami miatt NŐ-vé tudnának válni?

Szerintem attól, hogy valakinek a neme férfi vagy nő, még nem biztos, hogy az egy FÉRFI avagy NŐ. FÉRFIVÉ vagy NŐVÉ válni szokás, amelyet egy életút, attitűd alakít ki. Én azt érzem, hogy ez sok embernél valahol elveszett. A férfiaknál is és a nőknél is. De engem most a női oldal érdekelne. Kinek mi a véleménye, meglátása, tapasztalata?

24/F

2014. aug. 26. 15:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/155 anonim ***** válasza:
60%
Apollyon, neked sem vettek apuék kiskutyát kölyökkorodban, igaz?
2014. aug. 26. 16:46
 42/155 anonim ***** válasza:
100%
nem én a magafajtát tekintettem annak :)
2014. aug. 26. 16:47
 43/155 anonim ***** válasza:
100%
ugyan..neked 63%.nem kell az a tény hogy csak én legyek az egyetlen férfi a világon,te így is magányos vagy :)
2014. aug. 26. 16:49
 44/155 anonim ***** válasza:
75%
43-mas: Igaz. Az is igaz, hogy bárkit leakaszthatnék magamnak, ha akarnék pótléknak, de nem akarok, nem akarom magam teljesen közömbös emberekkel fárasztani. Másrészt nem fogok senkinek szivességet tenni azzal, hogy nem vonzódok hozzá, mégis lefekszem vele.
2014. aug. 26. 16:51
 45/155 sz0tyi ***** válasza:
100%

Hű, de izgi, az egész átment soviniszták,és feministák harcába! Olyan középút féle jómunkásemberek, jóasszonyok, akiknek agyuk is van a témához, olyanok nem akarják megmondani, hogy szerintük miért laposodtak el a nemi szerepek? És most tényleg nem a már durva közhelynek számító tűzhely mellett állásra, hanem nemiség szép részére gondolok.

Egyébként annak aki a modern világról beszél, meg ébresztő, meg stb., na neki üzenném, hogy a pasikat olyan fizikai különbséggel rakta össze a természet. Ha egy olyan világban élnénk, ahol az embereket soha nem támadnák meg az utcán, nem lennének olyan munkák, amikre egész egyszerűen egy erősebb fizikum kell, akkor lenne megérteném az ilyen véleményeket, de nem így van. Félreértések elkerülése végett én például szeretek, és állítólag tudok főzni. Sok évig éltem teljesen függetlenül, és eleve ahhoz szoktam, hogy ha valami teendő van ott ahol lakom, akkor azt megcsinálom. Viszont zavar, hogy alapvető pasi dolgokat nem tehettem meg szó nélkül például az exemmel. Olyasmikre gondolok, mint mikor a feje fölé tartok egy ernyőt, vagy fogom a kezét, ha magassarkút vesz fel és épp lépcső megyünk. Mert ő öntudatos nő, és ne csináljam ezt. Na ez zavar, mert én szeretek pasi lenni, és ilyesmikre odafigyelni. Ezzel nem magam alá, sokkal inkább fölé rendelem a csajt. Szerintem a kérdező is csak ilyen szempontból kérdezte amit, és semmiféle csicskázásról nem volt szó.

2014. aug. 26. 17:23
 46/155 anonim ***** válasza:
60%
45-ös: Akkor írta volna, hogy nem a csicskáztatásról van szó, de semmilyen közelebbi meghatározást nem adott többszöri kérésre sem.
2014. aug. 26. 17:26
 47/155 anonim ***** válasza:
100%

Szotyi, én vagyok az, aki a modern világról beszél, meg ébresztő, meg stb.

Nos, hogy hiába a fizikum, a nőknek ott az edzőgép (vagy a genetikai mutációk és biológiai csavarok - hadd ne menjek bele). Értem, értem, mire akarsz kilyukadni, de nem hagyom magam. Mindent el lehet érni, ha az ember kellően akarja. Egy ideális világban az embernek nem mennek neki az utcán, nincsenek munkanélküliek, én pedig jó öt centivel magasabb vagyok. De nincs így.

A mondandód további részére kitérve... "alapvető pasi dolgok"? Ez nem Pasi dolog, ez azt jelenti, nem vagy szociopata. Gratulálok, nyertél húsz ezer forintot. Itt nem alá-fölé rendnelségről van szó, hanem etikettről, társadalmi normákról és beidegződött illemről. Vili?

2014. aug. 26. 17:35
 48/155 sz0tyi ***** válasza:
46-os, de azt írta, hogy csicskázásra gondol? Ha olvasod a kérdést, nekem abból az jön le, hogy olyasvalamire gondol mint amikor beszélsz valakivel, és érzed, hogy nővel beszélsz. Mert nő. Semmi gonosz nincs abban amit kérdez.
2014. aug. 26. 17:44
 49/155 anonim ***** válasza:
0%
azert megneznem a nagyszaju 63% osnak milyen az elete valojaban, mert itt nagyon teszi a janit a csira.
2014. aug. 26. 17:44
 50/155 sz0tyi ***** válasza:
Mármint úgy értem, hogy ha mondjuk olyan felületen beszélsz vele, ahol mondjuk nem hallod a hangját, vagy bármi. De mégis tudod, hogy egy nővel beszélsz, valahogy érzed.
2014. aug. 26. 17:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!