Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a mai nőkkel?
Miért van az, hogy egyszerűen azt érzem rajtuk, hogy a NŐ jelzőtől teljesen eltávolodtak a mai lányok? Okolható ezért a feminizmus? Ti is észrevettétek, hogy teljesen kiléptek a lányok abból a szerepből, ami miatt NŐ-vé tudnának válni?
Szerintem attól, hogy valakinek a neme férfi vagy nő, még nem biztos, hogy az egy FÉRFI avagy NŐ. FÉRFIVÉ vagy NŐVÉ válni szokás, amelyet egy életút, attitűd alakít ki. Én azt érzem, hogy ez sok embernél valahol elveszett. A férfiaknál is és a nőknél is. De engem most a női oldal érdekelne. Kinek mi a véleménye, meglátása, tapasztalata?
24/F
Szerintem nők mostanában szerintem mindenhonnan azt kapják, hogy a klasszikus értelemben vett nőiesség gáz, gyengeséget mutat, és ha valaki például egyszerűen csak szeretne családanya lenni az maradi, és szűk látókörű. Nem akar karriert, tehát bizonyára buta hozzá stb. Pedig családban élni sokkal boldogabb dolog lehet egy karriernél, és ez egyéniség, nem pedig intelligencia kérdés.
Egyébként én is kíváncsi vagyok a válaszokra, jó a kérdés.
Lehet igazad van kérdező. Talán jó a meglátásod. Ha a saját életemből indulok ki akkor igazad lehet mert nekem 22 évesen nem életcélom a gyereknevelés a mosás, főzés, takarítás. Párommal élek együtt alap dolgokat megcsinálok hogy ne éljünk mocsokban de soha nem állnék a tűzhely előtt órákat hogy kész legyen egy kaja, csakis egyszerűt mindig.
Dolgozom és keresek annyit hogy ne kelljen másokra szorulnom még a páromra se.
Többet foglalkozom magammal mint a párommal( vagyis ha pl. festékes lesz a pólója én nem mosom ki külön, neki kell megcsinálni.) Sosem fárasztom magam. Gyerekem még nincs lehet nem is lesz de idővel változhat a véleményem mindenről. Anyukám mindig túl hajtotta magát én nem szándékozom. 2-es voltam.
Kedves 15-ös ki mondta hogy nem tudok főzni?
Nem hiszem hogy baj lenne az h elmosódott nálunk a határ. Ő nem olyan hogy elvárja a 6 fogásos kaját és hogy a pólós példára vissza térjek az az övé.. én sem kérem meg hogy a lekajált pólómat áztassa be meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!