Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a mai nőkkel?
Miért van az, hogy egyszerűen azt érzem rajtuk, hogy a NŐ jelzőtől teljesen eltávolodtak a mai lányok? Okolható ezért a feminizmus? Ti is észrevettétek, hogy teljesen kiléptek a lányok abból a szerepből, ami miatt NŐ-vé tudnának válni?
Szerintem attól, hogy valakinek a neme férfi vagy nő, még nem biztos, hogy az egy FÉRFI avagy NŐ. FÉRFIVÉ vagy NŐVÉ válni szokás, amelyet egy életút, attitűd alakít ki. Én azt érzem, hogy ez sok embernél valahol elveszett. A férfiaknál is és a nőknél is. De engem most a női oldal érdekelne. Kinek mi a véleménye, meglátása, tapasztalata?
24/F
57 a mondanivalód első fele hosszas rizsa bármi konkrétum nélkül(az, hogy vallásos vagy, meg hogy nem értesz egyet még nem konkrétum a témával kapcsolatban), gyakorlatilag hasonló szinten még a részecskefizikáról is tudnék beszélni, pedig tök őszintén zérók az ismereteim azon a téren.
A második felében már van egy darab konkrét dolog erre akkor reagálnék, bár tényleg azt érzem, hogy csak azért írsz, hogy írj valamit, de nem érezlek érdemben vitapartnernek. A fizikai különbségek amikről beszéltem. Ami nem degradálás, hanem tény. Szerinted az olimpiákon miért rendezik a számokat külön nőknek, és férfiaknak? Gondolod, ha a nők tudnának ugyan olyan gyorsan futni, dobni stb, akkor erre szükség lenne? És még ez is az esélyegyenlőség miatt van, hogy ne kelljen alapból előnnyel induló pasikkal versenyezni ilyen téren.
És megint nem degradálás, ezek a sportok(vagy egy részük). Vannak olyan dolgok amiben bizonyítottan jobbak a nők. Egyébként sem az ellen próbálok kiállni, hogy tegyék amit akarnak. Amellett viszont igen, hogy ne vesszen el valami értékes a világból, társadalmi normákból, csak mert hirtelen "nem divatossá" vált.
hat, vhogy nem ejtek konnyet. te tobbszorosen “belemrugtal” mielott irtam volna.
sztem ezt direkt csinalod magadnak generalod, h beled alljanak, h utanna martirkodhass.
‘’мαgυкηαк кαναя נáк α νιнαят, αzтáη мєg яíηαк нα νєяι őкєт αz єѕő‘’
nem ugy ertettem az elkuldest 63% hanem 2hszed olvastam, mind 2 eleg durvan ferfi ellenes, erre reagaltam.
h hogy pasizol nem erdekel, nem en dolgom, de ha nem tamadokent lepnel fel, mint itt, akkor hiddel talalnal rendeset is, de ahhoz ezen valtoztatnod kell.
66-os: Rég késő, már megtörtént, ami megtörtént, nem tudok nem támadást látni mindenben.
67-es: Nem sajnáltatom magam, csak tudjátok azt, hogy nincs lelketek. Ennyi.
Szotyi; Szeretek rizsázni, na. A konkrétumokat, holott valóigaz, fel kellett volna mutatnom, lusta voltam összeszedni. Ám, mivel szemmel láthatóan rendlkezel internet összeköttetéssel, szabad akaratodból rákereshetsz mindenféle szösz-möszre ennek kapcsán. Így sem reagálok azonnal, ha még nekiállok kiguglizni mindent, jövőre sem kapnál választ. Az pedig illetlenség volna részemről.
A második bekezdésben leírtak csak azt bizonyítják, hogy valóban megkülönböztetés van. Na, na. Mielőtt felfortyanva nekem esel, olvasd el még egyszer - nem írtam, hogy ez színtiszta hátrányos megkülönböztetés. De. De nem vagyok benne tökéletesen biztos, hogy mindenféle képpen szükséges elszeparálni a két nemet. Sőt, abban sem, hogy a férfiak mellett a nők "labdába sem rúghatnak".
"Vannak olyan dolgok amiben bizonyítottan jobbak a nők." Valóban! Véleményed szerint mik ezek a dolgok?
A világból pedig sosem fog elveszni ezafajta dolog, nyugalom. Teljes lelki békével leélheted az életed. Emiatt tényleg nem kell aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!