Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a mai nőkkel?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy egyszerűen azt érzem rajtuk, hogy a NŐ jelzőtől teljesen eltávolodtak a mai lányok? Okolható ezért a feminizmus? Ti is észrevettétek, hogy teljesen kiléptek a lányok abból a szerepből, ami miatt NŐ-vé tudnának válni?

Szerintem attól, hogy valakinek a neme férfi vagy nő, még nem biztos, hogy az egy FÉRFI avagy NŐ. FÉRFIVÉ vagy NŐVÉ válni szokás, amelyet egy életút, attitűd alakít ki. Én azt érzem, hogy ez sok embernél valahol elveszett. A férfiaknál is és a nőknél is. De engem most a női oldal érdekelne. Kinek mi a véleménye, meglátása, tapasztalata?

24/F

2014. aug. 26. 15:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/155 anonim ***** válasza:
59-es: Nem küldetem el többet, mint amennyien engem is elküldtek. És amúgy is, ez miért érv? Kötelező az első bepróbálkozóval összejönni, mert jééééééé, túllépett az árnyékán, és oda mert hozzám jönni? Ne nevettess...
2014. aug. 26. 18:30
 62/155 sz0tyi ***** válasza:

57 a mondanivalód első fele hosszas rizsa bármi konkrétum nélkül(az, hogy vallásos vagy, meg hogy nem értesz egyet még nem konkrétum a témával kapcsolatban), gyakorlatilag hasonló szinten még a részecskefizikáról is tudnék beszélni, pedig tök őszintén zérók az ismereteim azon a téren.

A második felében már van egy darab konkrét dolog erre akkor reagálnék, bár tényleg azt érzem, hogy csak azért írsz, hogy írj valamit, de nem érezlek érdemben vitapartnernek. A fizikai különbségek amikről beszéltem. Ami nem degradálás, hanem tény. Szerinted az olimpiákon miért rendezik a számokat külön nőknek, és férfiaknak? Gondolod, ha a nők tudnának ugyan olyan gyorsan futni, dobni stb, akkor erre szükség lenne? És még ez is az esélyegyenlőség miatt van, hogy ne kelljen alapból előnnyel induló pasikkal versenyezni ilyen téren.

És megint nem degradálás, ezek a sportok(vagy egy részük). Vannak olyan dolgok amiben bizonyítottan jobbak a nők. Egyébként sem az ellen próbálok kiállni, hogy tegyék amit akarnak. Amellett viszont igen, hogy ne vesszen el valami értékes a világból, társadalmi normákból, csak mert hirtelen "nem divatossá" vált.

2014. aug. 26. 18:41
 63/155 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak pl. munkakeresésben sokkal sikeresebbek, hiába a társadalmi egyenlőség, ha még ma is sok polgármester és elnök stb. sorolhatnám, szóval ezeknél még mindig több férfi van! Állatmentéssel IS foglalkozom, itt általánosságban több nő dolgozik, mint férfi. Elvált nők is, akik ebbe a "szeretetbe" menekültek bele, mert a férjük elhanyagolta őket, csalta, verte őket! Amit a házasságukba nem kaptak meg, azt máshol megtalálták! Mert nekik nem a szex a fontos, nekik nem törődtek a lelkükkel, azzal, hogy mit szeretnének! Persze, ők választották, de azért, mert hittek benne, hogy majd megváltoznak a férjeik, hogy majd egyszer fogják őket szeretni! Ezek a nők keményen, FÉRFIMUNKÁT végeznek, mocsokkal, veszélyes helyeken és undorító, szörnyű dolgokat látnak, építenek kenneleket, bírják, mert megedzette őket a FÉRJÜK lelkileg, aki egy mocsok volt! Ezért tudnak harcolni az állatokért és menteni őket! Ettől függetlenül vágynak arra, hogy valaki tisztelje és MEGBECSÜLJE őket! Nekem barátom van, aki normális és kölcsönösen adunk egymásnak, mások is vannak így, mi enélkül is megcsináljuk a dolgunkat! De élethelyzettől is függ, hogy ki milyen emberré válik! Én sok betegségen keresztülmentem, kórházakat jártam, bent feküdtem. Én azért lettem "multifunkcionális" (előző hozzászólásokban leírtam), mert gond nélküli életet szerettem volna csak én, egyedül kialakítani, a saját kis életemben, akinek senkinek semmi köze hozzá. Fejlesztettem magam és éltem világomat, míg nem jött a barátom, akivel szívesen megosztom az eddig kialakított életemet és ő is beleadja az övét. Ha nem megyek keresztül sok rosszon, ma egy nyavajgós semmitevő nő lennék lehet, de nem biztos, hogy így lenne! Aki nőként nem ízleli meg a rosszat, azt hamarabb átvágják vagy ő maga lehet egy hárpia! De ez a férfiakra is igaz! Ha nincs rossz a hátuk mögött, mert anyuci kinyalja a popójukat is és ki van szolgálva sokáig, akkor egy nyámnyila kis punci lesz belőle, akinek fogalma sem lesz, hogy kell bánni a nőkkel, mert számára az lesz az elfogadott, hogy ki van szolgálva! Tisztelet a kivételnek! A szülők a példamutatásukkal és a viselkedésükkel nagyban hozzájárulnak a gyerek fejlődéséhez és ahhoz képest alakíthatják ki az életüket! Rengeteg ember úgy alakítja a másikkal való kapcsolatot, ahogy otthon látják! De persze ismerek olyat, akinek az apukája börtöntöltelék lett, az anyukájával pocsékul bánt, de ő teljesen más ember lett, sokkal jobb, mert tanult az esetből! Mindenhonnan lehetne hozni példát, sok élethelyzet van, hogy egyes nők és férfiak miért kerülnek közelebb a másik nemhez való "szerephez"!
2014. aug. 26. 18:42
 64/155 anonim ***** válasza:

hat, vhogy nem ejtek konnyet. te tobbszorosen “belemrugtal” mielott irtam volna.

sztem ezt direkt csinalod magadnak generalod, h beled alljanak, h utanna martirkodhass.

‘’мαgυкηαк кαναя נáк α νιнαят, αzтáη мєg яíηαк нα νєяι őкєт αz єѕő‘’

2014. aug. 26. 18:43
 65/155 anonim ***** válasza:
Mivel bántottalak meg, cica?
2014. aug. 26. 18:46
 66/155 anonim ***** válasza:

nem ugy ertettem az elkuldest 63% hanem 2hszed olvastam, mind 2 eleg durvan ferfi ellenes, erre reagaltam.

h hogy pasizol nem erdekel, nem en dolgom, de ha nem tamadokent lepnel fel, mint itt, akkor hiddel talalnal rendeset is, de ahhoz ezen valtoztatnod kell.

2014. aug. 26. 18:49
 67/155 sz0tyi ***** válasza:
100%
65 szerintem nem is a megbántás a lényeg. Jössz, támadsz, aztán mikor az nem jön be, elkezded sajnáltatni magad.
2014. aug. 26. 18:49
 68/155 anonim ***** válasza:
67# megirta.
2014. aug. 26. 18:55
 69/155 anonim ***** válasza:

66-os: Rég késő, már megtörtént, ami megtörtént, nem tudok nem támadást látni mindenben.

67-es: Nem sajnáltatom magam, csak tudjátok azt, hogy nincs lelketek. Ennyi.

2014. aug. 26. 18:56
 70/155 anonim ***** válasza:

Szotyi; Szeretek rizsázni, na. A konkrétumokat, holott valóigaz, fel kellett volna mutatnom, lusta voltam összeszedni. Ám, mivel szemmel láthatóan rendlkezel internet összeköttetéssel, szabad akaratodból rákereshetsz mindenféle szösz-möszre ennek kapcsán. Így sem reagálok azonnal, ha még nekiállok kiguglizni mindent, jövőre sem kapnál választ. Az pedig illetlenség volna részemről.

A második bekezdésben leírtak csak azt bizonyítják, hogy valóban megkülönböztetés van. Na, na. Mielőtt felfortyanva nekem esel, olvasd el még egyszer - nem írtam, hogy ez színtiszta hátrányos megkülönböztetés. De. De nem vagyok benne tökéletesen biztos, hogy mindenféle képpen szükséges elszeparálni a két nemet. Sőt, abban sem, hogy a férfiak mellett a nők "labdába sem rúghatnak".

"Vannak olyan dolgok amiben bizonyítottan jobbak a nők." Valóban! Véleményed szerint mik ezek a dolgok?

A világból pedig sosem fog elveszni ezafajta dolog, nyugalom. Teljes lelki békével leélheted az életed. Emiatt tényleg nem kell aggódni.

2014. aug. 26. 18:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!