Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a mai nőkkel?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy egyszerűen azt érzem rajtuk, hogy a NŐ jelzőtől teljesen eltávolodtak a mai lányok? Okolható ezért a feminizmus? Ti is észrevettétek, hogy teljesen kiléptek a lányok abból a szerepből, ami miatt NŐ-vé tudnának válni?

Szerintem attól, hogy valakinek a neme férfi vagy nő, még nem biztos, hogy az egy FÉRFI avagy NŐ. FÉRFIVÉ vagy NŐVÉ válni szokás, amelyet egy életút, attitűd alakít ki. Én azt érzem, hogy ez sok embernél valahol elveszett. A férfiaknál is és a nőknél is. De engem most a női oldal érdekelne. Kinek mi a véleménye, meglátása, tapasztalata?

24/F

2014. aug. 26. 15:56
 111/155 sz0tyi ***** válasza:
WStreet-VIPera -végre már valaki a témához is szól....
2014. aug. 26. 19:45
 112/155 anonim ***** válasza:
109-es: Az, hogy például azt hiszi, mert nő vagyok, nem vagyok képes rá, mindenképpen támaszkodnom kell rá. Pont azért lenne rá szükség, mert nem akarom az ilyen idiótákat megerősíteni a tévképzeteikben.
2014. aug. 26. 19:46
 113/155 anonim ***** válasza:
Azért nézem a negatív oldalát mindennek, mert a pozitív nem számít.
2014. aug. 26. 19:47
 114/155 anonim ***** válasza:
100%
Pont miattatok veszik ki a pasikból az udvariasság, mert önállóak akartok lenni, én nőként inkább élvezem! :) Engedd, hogy nőként kezeljenek, semmivel sem leszel gyengébb vagy lealacsonyított, ha bemész azon a kinyitott ajtón!
2014. aug. 26. 19:47
 115/155 anonim ***** válasza:
75%
114-es: De én úgy érzem, hogy konkrétan kevesebb leszek, mert úgy gondolnak rám, mint egy alacsonyabbrendű nőre. Később majd úgy is fognak velem viselkedni.
2014. aug. 26. 19:49
 116/155 sz0tyi ***** válasza:
63% komolyan nem tudom mi a bajod, de a nőiségnek ehhez semmi köze. Egyáltalán. Komolyan azt hiszed, a pasik nem tartják alkalmasnak a nőket, hogy kinyissanak egy ajtót?
2014. aug. 26. 19:51
 117/155 anonim ***** válasza:
Én sok mindenhez értek férfias munkákat is elvégzem, pl. villanyszerelés, de meghagyom a páromnak, hagyom, hogy érvényesüljön férfiként a párkapcsolatban! Akkor csinálom meg én, ha nincs a közelemben. Én a nőiesebb dolgokat végzem el általában! A barátom tud főzni nagyon finomakat, de ő azt rám hagyja, de néha, nagyon ritkán, ha én nem érek rá, ő főz vagy gyakrabban együtt főzünk, de csak ha van kedve :) Ez egyik nemet sem alacsonyítja le, ha a másikéba belekóstol, esetleg elvégzi, ha a másik nem ér rá, inkább büszkeség szerintem :D
2014. aug. 26. 19:51
 118/155 anonim ***** válasza:
sz0tyi, van aki nem, de legalábbis rengetegen úgy vannak vele, hogy rájuk vagyunk szorulva. Hát nem, el tudjuk magunkat tartani, nincs szükségünk férfiakra, max. ha olyannal találkozunk, akkor vele akarunk lenni. Érted? Óriási különbség, hogy most mindenáron kell valaki, mert amúgy éhendöglök, és ezért belecsimpazkodok az első idiótába, akitől amúgy hányingerem van, vagy akarom az illetőt, mert felismertem és szeretem az emberi értékeit. Nem akarhatjátok ti sem az első variációt, ugye? Na pont ezért jöjjön őszintén az ajtónyitás, ne abból a tévképzetből, hogy szükség is van rá.
2014. aug. 26. 19:55
 119/155 anonim ***** válasza:

Szotyi, már miért ne tudnám, miről beszélek?

(97)

2014. aug. 26. 20:00
 120/155 anonim ***** válasza:
60%
Hidd el 118, a mai férfiak "fölöslegesen", csak azért, mert nem tud megjavítani a csaj egy mosógépet, a pasik ezért nem fogják megtanulni hogyan kell ez! Hívnak egy ehhez értő embert és kész! Mert a mai fiúk nemigen tudnák megmondani, hogy mi a baja ennek és annak, csak állnak és: SZÍÍÍVEM HÍVD A SZERELŐŐŐT! :D Ne aggódj azon, hogy megcsinálják helyetted ezeket, mert nem tudják! :) A gesztusokat, amik aranyosak, fogadd el és ne hátulról közelítsd meg és ne hidd azt, hogy rossz a szándék! :)
2014. aug. 26. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!