Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a mai nőkkel?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy egyszerűen azt érzem rajtuk, hogy a NŐ jelzőtől teljesen eltávolodtak a mai lányok? Okolható ezért a feminizmus? Ti is észrevettétek, hogy teljesen kiléptek a lányok abból a szerepből, ami miatt NŐ-vé tudnának válni?

Szerintem attól, hogy valakinek a neme férfi vagy nő, még nem biztos, hogy az egy FÉRFI avagy NŐ. FÉRFIVÉ vagy NŐVÉ válni szokás, amelyet egy életút, attitűd alakít ki. Én azt érzem, hogy ez sok embernél valahol elveszett. A férfiaknál is és a nőknél is. De engem most a női oldal érdekelne. Kinek mi a véleménye, meglátása, tapasztalata?

24/F

2014. aug. 26. 15:56
 131/155 anonim ***** válasza:
#129, ez, véleményem szerint, bár nem követtem annyira a beszélgetés fonalát, védekezési reakció. Ha a legrosszabbat reméled, úgysem fogsz meglepődni és csalódni, ha bekövetkezik. Ellenben, ha többet képzelsz a dologba, könnyen meglehet, hogy nem azt kapod, amit vártál, esetleg kevesebbet/máshogy.
2014. aug. 26. 20:31
 132/155 sz0tyi ***** válasza:

Megtennéd, hogy leírsz pár konkrét példát azokra a dolgokra amikről írsz? Tudod, ilyet én is tudok:

Te buta vagy szívem mint a föld, azt sem tudod miről beszélsz, olvass utána a dolognak. Nem értek egyet. Tényleg nem értek egyet. Azt sem tudod miről beszélsz. Ki se nyisd a szád. stb stb stb

Tudnám sokkal sértőbb stílusban is, de most itt egy más témát próbálnánk megvitatni, meg nem is szívesen venném fel a stílusod.

2014. aug. 26. 20:31
 133/155 anonim ***** válasza:
Mire kérsz konkrét példát, Szotyi?
2014. aug. 26. 20:34
 134/155 anonim ***** válasza:
nem fogja.
2014. aug. 26. 20:34
 135/155 sz0tyi ***** válasza:
Szerinted mire?
2014. aug. 26. 20:37
 136/155 anonim ***** válasza:
1x leirtam mar, akkor leszavaztatok, lathatoan akkor alt at, onsajnaltatoba, szvsz beletalaltunk.
2014. aug. 26. 20:37
 137/155 anonim ***** válasza:
Szotyi, csupán pontosan tisztában akarok lenni azzal, mit kérsz. Nehogy a végén azzal gyere "De hát én nem erre voltam kíváncsi!". Szóval légy oly' szíves és oszd meg velem.
2014. aug. 26. 20:40
 138/155 anonim ***** válasza:

Kérdező, nézd meg mit szabadítottál a világra!

Egyébiránt teljesen egyetértek veled, a férfiak és a nők is el vannak korcsosulva. Az utóbbi évtizedekben pedig ez az elférfiatlanodás és elnőietlenedés hatványozottan felgyorsult.

Én úgy veszem észre, hogy a liberalizmus igyekszik homogén, nemtelen lényekké degradálni mind a férfiakat és mind a nőket. Félreértés ne essék, szerintem teljesen rendben van, hogy nem karót nyelt egyenességgel kell valami teljesen meghatározott definícióhoz tartani magunkat, viszont már ez a gusztustalan folyamat is sok.

Iszonyatosan vad és torz az a világ, ahol azt mondják, hogy menj oda ki, és "csináld meg, rakd össze magad". Kipakolják elég a végtelenszámú elemet, és tinédzserként még azt sem tudod, hogy melyik mire való, melyik hova való, stb.

A megoldás szerintem az lenne, ha minden férfinak és minden nőnek lenne egy a nemükre jellemző "viselkedési vázuk". Néhány férfias vagy nőies pont, amiben minden férfi és minden nő egyforma, azon felül pedig szabad kezet adni az öndefiniálásnak.

2014. aug. 26. 20:43
 139/155 anonim ***** válasza:
eléd*, elírás.
2014. aug. 26. 20:44
 140/155 sz0tyi ***** válasza:

137 azt sem tudod miket hordtál össze nagy önérzeteskedésed alatt.

138 mit szabadított? úgy írod, mintha pestist, és káoszt hozott volna :) még ha kicsit el is szabadultak az önérzetek ami valahol a kérdezőt igazolja, azért nagy baj nem történt

2014. aug. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!